Ce este un pandativ cu diamante?

Ce este un pandativ cu diamante?

0 Shares
0
0
0

Se apropie ziua de nastere a sotiei, a iubitei sau a logodnicei dvs. si nu stii ce cadou sa ii oferi pentru a o surprinde intr-un mod cat mai placut? Ei bine, daca intr-adevar cautati un cadou pentru o persoana atat de importanta pentru dvs., atunci cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre casele de amanet aur Bucuresti care comercializeaza bijuterii din aur, bijuterii cu adevarat speciale.

O alegere inspirata ar fi un pandativ cu diamant, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre alegerea unei asemenea bijuterii de la o casa de amanet din Bucuresti.

Ce este un pandativ cu diamante?

Un pandantiv cu diamante este un colier cu un diamant central care este atasat de o bucla mica la un lant de bijuterii din metal pretios (de obicei aur sau platina). Cuvantul „pandantiv” provine din vechea franceza „pendre” si cuvantul latin „pedere” – insemnand „sa stea”. Colierele cu pandantiv de diamante sunt adesea date ca simbol al iubirii, in special iubirii eterne.Ce este un pandativ cu diamante?

Un pandantiv cu diamante poate fi considerat un cadou uimitor si semnificativ pentru orice ocazie speciala. Pentru a va asigura ca cumparati cel mai frumos colier, verificati cu atentie diamantul. Cautati un diamant care sa fie curat de cusururi si incluziuni – si unul care sa ofere multa stralucire (cunoscut si sub numele de scanteie). Cel mai important, alegeti un diamant de la un furnizor de incredere.

Un pandantiv solitar este un colier cu o piatra pretioasa – de obicei un diamant. Pietrele pretioase stau singure pe un lant de bijuterii, de obicei din aur alb, aur galben sau platina. Colierele cu pandantiv Solitaire variaza in stil, de la un pandantiv solitar de 0,3 carate in platina pana la un pandantiv solitar de 1,5 carate in aur alb.

Mai multe metale pretioase sunt disponibile pentru lantul si pandantivul dvs. Puteti selecta aur de 14K sau 18K, deoarece ambele sunt suficient de rezistente pentru uzura de zi cu zi. Culorile aurii includ galbenul, trandafirul si alb -ul si decizia ar trebui luata tinand cont de preferintele purtatorului. Lanturile pandantive vin si ele in platina, desi pretul este mai mare si de multe ori nu este necesar.

Stilurile populare de setare pentru pandantive includ de obicei prong-uri (de obicei patru), deoarece prong-urile permit cea mai usoara lumina sa intre in diamant si sa se reflecte inapoi in ochi. Iata un exemplu de frumos pandantiv cu diamante in patru cercuri de la James Allen.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand se apropie o zi importanta din viata unei femei importante pentru dvs., cel mai indicat ar fi sa va indreptati atentia spre o casa de amanet aur Bucuresti, de unde veti putea cumpara o astfel de bijuterie.

De-asemenea, la casele de amanet aur Bucuresti va puteti si vinde bijuteriile din aur atunci cand doriti sa obtineti o suma importanta de bani, iar daca veti vinde un astfel de pandativ, cu siguranta veti obtine un pret foarte atractiv pentr dvs. De-asemenea, aici puteti chiar si sa  amanetati bijuteriile.

0 Shares
You May Also Like