Ce este tratamentul cu antioxidanti?

0 Shares
0
0
0

Ce-este-tratamentul-c-antioxidanti
Curcumin antioxidant reprezinta un tratament extrem de eficient in combaterea diferitelor afectiuni, de la durerile de stomac la cancer. Cei interesati de achizitionarea de Curcumin antioxidant sunt sfatuiti sa acceseze www.curcumin95.ro.

Tratamentul cu antioxidanti ajuta la reducerea stresului oxidativ din celulele corpului. Acest tip de terapie este foarte util in tratarea pacientilor cu boli de inima, colesterol ridicat, diabet si malarie. Este, de asemenea, extrem de folositor in prevenirea unor boli precum cancerul.

Terapia cu antioxidanti este si mai utila in incetinirea procesului normal de imbatranire a pielii si a altor organe. Stresul oxidativ apare atunci cand cantitatea de molecule continand oxigen se dezechilibreaza, iar corpul isi pierde abilitatea de a neutraliza aceste molecule sau de a inversa efectele daunatoare pe care acestea le au asupra celulelor individuale.

Aceste celule distructive sunt cel mai frecvent numite radicali liberi. Rezultatul acestei vatamari reprezinta o cadere a ADN-ului organismului. Tratamentul cu antioxidanti ajuta la reducerea stresului oxidativ ce apare in organele pacientilor ce se lupta cu boli grave si lucreaza la inversarea vatamarilor suferite la nivel celular.

[adsenseyu1]

La fel ca enzimele, antioxidantii se gasesc in mod natural in anumite alimente precum capsunile, afinele, acaiul, curcuma, ceaiul verde si ardeiul verde. In general, alimentele bogate in vitamina C si vitamina E sunt, iarasi, bogate in antioxidanti.

Doua dintre principalele tipuri de tratament antioxidant utilizate pentru combaterea stresului oxidativ necesita consumul in cantitati mari al acestor alimente sau administrarea acestora sub forma de suplimente, asa cum este si cazul curcuminului ce poate fi gasit pe Curcumin95.ro.

Efectele antioxidantilor nu sunt utilizate numai pentru a inversa daunele provocate organismului de catre o anumita boala, tratamentul cu antioxidanti fiind, de asemenea, extrem de util in inversarea semnelor fizice de imbatranire.

Produsele antioxidante precum lotiunile, cremele si unguentele de piele sunt comercializate in masa persoanelor interesate in reducerea aparitiei ridurilor si incetinirii procesului de imbatranire. Multi folosesc alimente si produse antioxidante in speranta prevenirii unor boli cum ar fi cancerul.

[adsenseyu1]

Atunci cand tratamentul antioxidant este folosit corect, acesta ajuta la restabilirea activitatii celulare sanatoase si regenereaza tesuturile deteriorate prin oxidare. Cu toate acestea, atunci cand este folosit incorect, se pot experimenta efecte negative scurte ale antioxidantilor.

Un exemplu in acest sens este toxicitatea vitaminei C, care apare atunci cand prea multa vitamina este consumata si declanseaza efecte secundare precum diaree si durere de stomac.

Persoanele care lupta cu boala pot fi supuse tratamentului cu antioxidanti consumand alimente si alte suplimente sub supravegherea atenta a unui medic. In unele cazuri, pot fi prescrise strategii de tratament cu antioxidanti mai agresive.

In acest fel, efectele antioxidantilor pot fi monitorizate pentru a se verifica daca terapia functioneaza sau nu, precum si modul in care antioxidantii se coordoneaza cu alte medicamente prescrise pentru a trata boala. Persoanele care nu sunt bolnave, dar care doresc sa experimenteze efectele pozitive ale antioxidantilor consuma, de asemenea, alimente si suplimente bogate in antioxidanti. Aceste tratamente nu sunt administrate sub ingrijirea unui doctor, fiind, in schimb, auto-monitorizate.

0 Shares
You May Also Like