Ce este succesul pentru fiecare dintre noi?

0 Shares
0
0
0

In fiecare etapa a vietii noastre, succesul poate sa insemne ceva diferit. Dar ce este succesul pentru tine ?

Ce este succesul de fapt?

Ne petrecem o mare parte din viata visand la atingerea unui anumit obiectiv sau standard. In general, atingerea acelor obiective reprezinta pentru fiecare dintre noi succesul.

De multe ori, daca nu avem claritate despre ce inseamna succesul pentru noi, luam punctele de vedere ale celorlati despre succes si consideram ca reprezinta adevar si pentru noi.

Dar cei care il ating pe primul, mai au si altele apoi. Oamenii foarte bogati, de exemplu, afirma cu tarie ca daca ar ramane fara nici un ban, nu le-ar fi frica s-o ia oricand de la capat.

Vorbesc de parca ar fi descoperit un secret si un tipar de actiune pe care l-ar aplica din nou si din nou, cu convingerea ca i-ar duce de fiecare data spre reusita.

Definirea clara a succesului te ajuta sa stabilesti o strategie, resursele de care ai nevoie, pentru a implinii ceea ce ti-ai propus.

A avea succes inseamna a te simti implinit cu ceea ce faci si cu ceea ce esti.

Indrazneste acolo unde altii renunta! Da voie pasiunii, emotiilor sa creasca si sa se dezvolte in interiorul tau. Sa te sustina in ceea ce doresti sa obtii.

Studiind oamenii de succes ,reiese un lucru esential: ca drumul este mai important decat rezultatul final.

Cum aduci succesul in viata ta?

Ca ceea ce devii in procesul atingerii succesului este mult mai valoros decat ceea ce dobandesti, decat tinta in sine.

Felul in care experienta te transforma pe parcurs este adevarata comoara si adevaratul succes. Succesul este ceea ce devii, nu ceea ce obtii.

Nu este usor sa ai succes,fiecare succes are un pret si doar cine este dispus sa-l plateasca are sansa de a reusi in ce isi propune.

Omul de succes este centrat pe valori, nu pe impulsul unei dorinte de moment. Are un scop bine stabilit si se raporteaza la el mereu. Acestea ii dau vointa sa faca ceea ce este necesar, inaintea a ceea ce este placut.

Si ii dau puterea de a spune „nu” tentatiilor care nu ii dau satisfactie reala, distragerilor, sau oricarui lucru care nu il duce spre tinta lui.

Cu totii avem succese mici,poate chiar zilnice,dar nu realizam asta,pentru ca ele nu reprezinta acel mare succes la care visezi.

Evident, succesul inseamna lucruri diferite pentru fiecare om, in functie de valorile la care se raporteaza si de tintele lui.

Ceea ce pentru unii ar fi o mare reusita, pentru altii ar putea fi nesatisfacator. Depinde de standardele fiecaruia si de cat de mult cere de la viata si de la el insusi. Pe parcursul vietii iti poti schimba viziunea asupra a ceea ce inseamna succesul pentru tine.

Poate cel mai important lucru care trebuie facut pentru ca tu sa atingi succesul este  sa ardem corabiile in urma noastra. Adica sa eliminam orice cale de intoarcere. Succesul sa devina unica optiune.

Pentru a-l atinge, ai  nevoie sa descatusezi potentialul maxim de care esti  capabili. Pentru a atinge un astfel de succes, merita sa nu te uiti deloc inapoi si sa tii steagul sus,uramndu-ti calea succesului tau.

0 Shares
You May Also Like