Ce contine un set de botez?

Ce contine un set de botez?

0 Shares
0
0
0

Daca urmeaza sa fii cat de curand nasa, dar si in cazul in care esti proaspata mamica, este foarte important sa stii ce trebuie sa contina un set personalizat botez si ce rol are de indeplinit fiecare piesa in cadrul ceremoniei religioase.

Conform traditiei, nasa este cea care trebuie sa cumpere trusoul pentru botezul finutului ei, dar si setul complet de hainute cu care va fi primenit bebelusul imediat dupa oficierea botezului. De-asemenea, nasa este cea care mai trebuie sa cumpere si alte lucruri precum cruciulitele, lumanarile de botez si, optional, chiar si o mica bijuterie ca dar pentru finutul sau finuta ei.

La BotezdePoveste, au fost special pregatite pentru finutul sau finuta ta seturi de botez asortate, care sunt alcatuite din elementele necesare ritualului. Fireste, tot de la BotezdePoveste, in calitate de nasa ai posibilitatea de a opta pentru diferite alte piese pe care le poti achizitiona si separat.

Ce contine un set de botez?

Iata asadar ce trebuie sa contina un trusou de botez pe care il poti alege special de la BotezdePoveste, acolo unde produsele sunt fabricate hand made:

  • prosop mare pentru bebelus;
  • prosop mai mic pentru preot;
  • sticluta pentru mir;
  • panza de mir (crasma);
  • fasa;
  • batista;
  • sapun.

Asadar, acestea sunt elementele pe care le poate contine un set de botez, insa in calitate de nasa, poti opta pentru un set personalizat botez. Vei putea opta pentru un set personalizat botez de la BotezdePoveste, care va fi fermecator decorat.

Apoi, este foarte important de mentionat faptul ca in calitate de nasa, trebuie nu doar sa cumperi alaturi de nas trusoul de botez al bebelusului, ci este deosebit de important si sa ai la cunostinta de dinainte la ce foloseste fiecare obiect care face parte din trusoul de botez. In cazul in care este prima data cand esti parinte spiritual, trebuie sa stii ca este foarte important sa ai idee care este rolul acestor elemente datorita faptului ca utilizarea acestora face parte din rolul tau si al nasului in timpul slujbei de botez.

Atelierele BotezdePoveste iti vin in ajutor cu seturi pentru botez gata constituite, care sunt frumos asortate si care pot fi decorate cu diverse teme dragalase sau personalizate, si care pot fi brodate cu numele copilului, devenind astfel obiecte unicat, amintiri de nepretuit peste timp, nu doar pentru tine in calitate de nasa, ci si pentru mamica si taticul bebelusului, si pentru bunici, si in mod evident pentru purtatorul lor.

Este important ca inainte cu ceva timp de botez, sa iti indrepti atentia spre BotezdePoveste pentru a alege setul de botez, pentru ca in acest fel, in cazul in care iti doresti pentru finutul tau un set botez personalizat, acesta va fi terminat si livrat la timp.

Chiar daca exista si magazine offline care vand asemenea produse, achizitionarea setului de la un magazin de specialitate, care creaza hand made asemenea produse, reprezinta cea mai atractiva solutie. Vei stii ca toate produsele sunt create cu pasiune si cu mare drag, iar materialele folosite in atelierele BotezdePoveste sunt de cea mai buna calitate.

0 Shares
You May Also Like