Ce avantaje ofera locurile de munca din videochat?

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp, vedem foarte des anunturi ale studiourilor de videochat care se afla in cautare de noi modele, si care prezinta foarte multe avantaje videochat.

Ei bine, pentru ca foarte multe fete isi doresc sa opteze pentru o cariera in aceasta industrie, in urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre videochat. Haideti asadar sa aflam mai multe lucruri interesante despre aceasta activitate.

Videochatul este legal

De foarte multe ori se intampla ca oamenii cand aud de videochat, sa reactioneze nu tocmai politicos, considerant ca acesta este ilegal, si asociind videochatul cu lucruri urate.

Activitatea de videochat insa, este cat se poate de LEGALA. Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004 reglementeaza aceasta activitate, si tot aceasta lege este cea care face diferenta dintre videochat si pornografie sau prostitutie.

Ceea ce poate insa sa fie ilegal, este modul in care majoritatea studiourilor de pe piata aplica aceasta lege, mai ales acele studiouri de amatori unde exista conditii inacceptabile de lucru.

Se poate lucra fara experienta

Fara doar si poate, unul dintre cele mai importante avantaje ale videochatului este acela ca accepta si modele care nu au experienta in acest domeniu de activitate. Fiecare model va beneficia de o perioada de training in ii vor fi furnizate toate informatiile si in care va invata toate trucurile de care are nevoie pentru a-si desfasura cat mai bine activitatea.

Program de lucru flexibil

Cu totii atunci cand citim anunturile privind locurile de munca libere din videochat, vedem specificat faptul ca programul de lucru este flexibil. Ei bine, dar ce inseamna oare un program flexibil de videochat?

Ei bine, pentru a lamuri si acest aspect, precizam faptul ca spre deosebire de alte domenii de activitate, in calitate de model de videochat iti vei putea stabili singura programul de lucru de la o saptamana la alta, in functie si de cum vrei si de cum poti. In cadrul studioului de videochat poti alege sa lucrezi ziua sau nopatea in functie de preferinte, intre 4 si 6 zile pe saptamana.

Pentru a castiga sume mari de bani in fiecare luna, recomandarea este sa se munceasca cat mai mult timp si constant pe aceiasi tura, pentru ca astfel se va obtine o clientela fidela.

Nu sunt necesare trasaturi de model pentru a face videochat

Foarte multe fete si femei considera ca nu sunt ideale pentru a practica videochatul dat fiind faptul ca nu au trasaturile unui model. Ei bine, un alt avantaj al videochatului este acela ca nu trebuie ca femeile sa aiba 90-60-90 pentru a practica videochatul.

Gusturile nu se discuta niciodata, iar acest lucru il cunoastem cu totii, astfel ca asa cum exista barbati care cauta doar astfel de femei, asa exista si barbati care isi doresc femei mai plinute sau mai slabute.

Pentru ca modelele de videochat sa aiba un real succes, este mai important ca aceasta sa aiba incredere in propriile farmece, sa fie indrazneata si vesela, si sa stie comunica. De multe ori, aceste calitati sunt mai importante decat aspectul fizic, mai ales daca discutam despre videochat non-adult.

Diferite bonusuri

Un alt amanunt interesant este acela ca modelele de videochat primesc mereu bonusuri. Fiecare studio recompenseaza modelele care aduc fete noi in agentie, iar suma de bani difera de la studio la studio. Apoi, se ofera bonusuri pentru performanta, bonusuri de fidelitate, si multe alte bonusuri care cresc mult veniturile lunare.

Confidentialitatea este garantata

De multe ori, fetele care descopera anunturi interesante si isi doresc sa lucreze ca model videochat, renunta la idee foarte repede, pentru ca nu isi doresc ca in cazul in care devin modele, cunoscutii sa afle acest lucru.

Ei bine, studiourile de videochat asigura confidentialitatea datelor personale, iar modelele nu au de ce sa isi faca griji, pentru ca nimeni nu va afla fara acordul lor, despre activitatea pe care o desfasoara la locul de munca.

Asadar, nu trebuie sa existe motive de ingrijorare in ceea ce priveste confidentialitatea modelelor de videochat.

Se poate vedea astadar, de cat de multe avantaje se pot bucura fetele si femeile care aleg sa isi indrepte atentia spre locurile de munca din industria videochatului, care dupa cum am mentionat la inceputul articolului, este legal.

0 Shares
1 comment
  1. Pe langa beneficiile deja expuse, veti avea parte de sedinte de make-up si sedinte foto gratuite pentru portofoliul vostru si veti lega prietenii cu colegele de studio. Plus city-break-uri si evenimente exclusiviste la care veti participa fiindca ati ales sa faceti parte din aceasta industrie.

Comments are closed.

You May Also Like