Ce ar trebui sa vizitezi daca ai ajuns in Cancun?

Ce ar trebui sa vizitezi daca ai ajuns in Cancun?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand cauti pe internet oferte Cancun 2018 poti vedea ca acesta sunt numeroase si de aceea vei vrea sa stii ce se intampla aici si ce ar trebui sa vizitezi dupa ce ajungi. Nu sunt foarte multe ghiduri despre Cancun desi aceasta este una din cele mai cautate destinatii de vacanta, si de aceea iti prezentam noi acum mai multe detalii despre Cancun si tot ce poti vedea si vizita aici.

Daca inca nu ai gasit oferta care sa te atraga, click aici. Iti prezentam un pachet pe care sigur nu il vei refuza. De asemenea, iti recomandam sa te grabesti daca vrei sa ajungi in Cancun pentru ca risti sa nu mai gasesti nicio oferta, acestea terminandu-se foarte repede.

Din Cancun ai o autostrada perfecta care te duce in Tulum, insa nu vei mai fi pe malul marii. Pentru ca pe mal sunt foarte multe hoteluri all inclusive si in fiecare an numarul acestora creste in mod alarmant.

Ce ar trebui sa vizitezi daca ai ajuns in Cancun?

O alta destinatie aici poate fi Playa del Carmen. In cazul in care Cancun ti se pare prea americanizat Playa del Carmen este in totalitate mexicana si cum ar putea fi altfel cand aici gasesti hoteluri care iti pun la dispozitie cabanute cu stuf pe acoperis, hoteluri de dimensiuni normale comparativ cu cele gigantice din Cancun, strazile sunt pline de flori tropicale din Mexic si lista poate continua. Principala strada este de fapt Quinta Avenida si se afla in competitie cu 5th Avenue. Daca aceasta din urma este dominata de zgarie nori trebuie sa stii ca strada Quinta Avenida este plina ochi cu terase pe care poti gasi delicii mexicane si care sunt seara strabatute de trupe de mariachi ambulante.

In Playa del Carmen simti clar cum ai ajuns in Mexic. In cazul in care aici nu esti multumit de shopping poti luna vaporul si dupa o ora poti sa ajungi in insula Cozumel. Aceasta este principala oprire a vaselor de croaziera pentru ca in Cancun nu exista port.

Aici poti sa faci cat shopping vrei insa nu iti recomandam sa te astepti la tigari sau la electronice ci la pietre semipretioase cum este si tanzanitul care pot sa coste destul de mult, ajungand undeva la 500 de dolari pe KG.

Undeva mai in sud, plaja se continua cu dezvoltari imobiliare. Printre toate hotelurile si pensiunile all inclusive exista alte doua puncte importante pe care ar trebui sa le vizitezi cand ai ajuns in zona. Acestea sunt parcurile Xel Ha si Xcaret. Pentru persoanele obisnuite cu parcurile acvatice de la noi, sau de la bulgari si de la turci, ce gasesti aici nu are nicio legatura. Sunt rezervatii naturale superbe unde poti face baie in lagune perfecte sau poti sa ai o serie de activitati importante legate de apa.

De exemplu in Xel Ha poti sa inoti cu delfinii, ii poti calari si poti sa faci scuba diving. Chiar daca nu inoti, poti sa mergi pe fundul marii printre pesti superbi fara sa te uzi la par.

0 Shares
You May Also Like