Ce ar trebui sa stie toti profesionistii care vor sa se apuce de fotografii erotice

Ce ar trebui sa stie toti profesionistii care vor sa se apuce de fotografii erotice

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai fost chemat la prima ta sedinta foto videochat iti recomandam sa te gandesti serios inainte si sa te documentezi cat mai mult cu privire la aceste fotografii pentru ca atat tu cat si modelele tale sa va simtiti bine.

De asemenea, o recomandare foarte buna este faptul ca va trebui sa lasi rusinea si inhibitiile acasa pentru ca vei face tot felul de poze din diverse ipostaze, unele dintre ele chiar foarte indecente.

Chiar daca la prima vedere lucrurile par simple noi iti spunem ca nu este asa deci nu te culca pe ureche.

Ce ar trebui sa stie toti profesionistii care vor sa se apuce de fotografii erotice

Daca nu ne crezi iti prezentam parerea unui fotograf profesionist care a fost pus prima data fata in fata cu ideea de a face fotografii nude.

Sfatul meu principal sa pastrati cadrul cat mai simplu. Nu vrei ca subiectul tau sa stea in picioare, in timp ce tu ajustezi setarile si pregatesti lucrurile – vrei ca el sau ea sa fie relaxat si sa nu fie deranjat de experienta de experienta aceasta.

Incearca pozitii Simple – As vrea sa arat cateva dintre fotografiile pe care le-am facut (prietena meu ar fi ingrozit pentru ca au fost fotografii doar pentru sotul ei si pentru ea si nu pentru toti oamenii de pe internet), dar cele mai bune fotografii au fost doar fotografii simple.

Nu sunt sigur daca acest lucru ajuta, dar am constatat ca atunci cand am incetat sa-mi tratez prietena ca pe o persoana care dorea un portret si am inceput sa caut forme iar corpul ei a inceput sa prinda contur de fapt in imagini (aproape ca un peisaj), am obtinut cele mai bune rezultate. In consecinta, am stat in pozitii confortabile si m-am ridicat mai mult ca sa ma misc in jurul ei.

Cover Up – o alta lectie pe care am descoperit-o in dimineata pe care am fotografiat a fost ca pielea este foarte multa. Am incercat cateva fotografii in care subiectul meu s-a acoperit in mai multe moduri – fie prin folosirea mainilor si a bratelor pentru a-si acoperi torsul, fie in cazul in care chiar a purtat o camasa descheiata. Fotografiile complet nud s-au dovedit a nu fi la fel de reusite cum au fost cele in care subiectul a fost partial acoperit motiv pentru care iti recomandam sa incerci sa faci asa fotografiile erotice cel putin pana cand prinzi experienta.

Dupa cum sa dovedit, unele dintre acestea erau favoritele sotului ei.

De-a lungul intregii experiente de a fotografia o persoana dezbracata am avut foarte multe lucruri de invatat. Nu sunt sigur ca va fi ceva ce voi face din nou (desi prietena meu doreste sa o faca din nou pentru a 20-a aniversare), totusi este o experienta din care ma invatat foarte mult.

Sunt sigur ca multi alti cititori au experiente pe care le-ar putea adauga in comentarii – asteptam cu nerabdare sa invatam mai multe de la tine.

Concluzia este ca din acest gen de fotografie inveti enorm si nu ar trebui sa le refuzi.

0 Shares
You May Also Like