Cauta calitatea ca sa-ti construiesti confortul!

0 Shares
0
0
0

Cauta calitatea ca sa-ti construiesti confortul!
Ideea de apartament perfect pare o utopie, chiar in multitudinea de apartamente noi de vanzare in Bucuresti.

Pentru fiecare dintre noi, conceptul de perfectiune se rezuma la ceva diferit. Unii isi doresc un apartament in zona centrala, aproape de agitatie si distractie sau din contra viseaza la o oaza de liniste.

Altii se gandesc la un apartament decorat intr-un stil aparte, vintage, scandinav sau sunt adeptii unui stil cat mai minimalist. Dar sa nu-i uitam si pe cei care isi doresc un apartament bine facut, departe de agitatia orasului.

Cautarea unui apartament este intotdeauna istovitoare dar cel mai important este ca rezultatul sa fie cel dorit. Si totusi, dincolo de toate aceste aspecte, detaliile sunt cele care fac diferenta.

In primul rand, degeaba ai apartamentul mult visat daca noaptea nu poti dormi de galagia de pe strada, sau petrecerile vecinilor.

[adsenseyu1]

Degeaba ti-ai decorat apartamentul in cel mai in voga stil daca calitatea finisajelor lasa de dorit. Degeaba ai cel mai frumos apartament daca tot ceea ce vezi pe geam sunt betoane.

Asadar, pana sa visezi la canapele confortabile si tablouri unicat pe pereti, ar trebui sa ai in vedere locatia si calitatea finisajelor. In acest sens, una din cele mai bune variante, este anasamblul rezidential Greenfield.

In primul rand, locatia este de vis, imbratisata de padurea Baneasa si Tunari. Este recomandata drept cea mai potrivita pentru cei ce isi doresc o locuinta intr-o zona sigura, curata si linistita, cu numeroase facilitati de petrecere a timpului liber si apartamente bine facute.

Pentru ca vorbeam de cailtate, finisajele si materialele folosite pentru apartamentele din Greenfield vor face diferenta intre apartamentul tau si unul obisnuit.

Pereti grosi, faianta si gresie de lux, parchet special cu incalzire prin pardoseala, usi finisate cu melamina, obiecte sanitare moderne, centrala termica de apartament, sunt doar cateva dotari cu care vine noul tau apartament.

[adsenseyu1]

Pe langa calitatea, garantata prin conceptul de apartamente bine facute, Greenfield este locul perfect pentru persoanele active, care isi doresc ca in timpul liber sa respire aer curat, sa se bucure de frumusetea naturii la ea acasa. Datorita pozitionarii aproape de padure, se poate practica silvoterapia.

Te poti relaxa departe de agitatia capitalei, chiar in sectorul 1 al capitalei, nu departe de zona comerciala si business din Baneasa.

Descopera o locatie de vis , indiferent de anotimp, descopera Greenfield!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like