Suporţi auto wireless – pentru conducere în siguranță!

Care sunt suporţi auto wireless – pentru conducere în siguranță!

0 Shares
0
0
0

Dotarea interiorului unei mașini cu un suport special pentru smartphone a încetat de mult să fie un semn de lux și a devenit o utilitate. Introducerea tehnologiei de încărcare wireless și rapidă în majoritatea noilor modele de gadgeturi mobile, a permis producătorilor să îmbunătățească accesoriul practic, prin adăugarea de suporți auto wireless și lansarea unui număr de dispozitive de marcă de diferite modele. 

Dispozitivele de marcă se caracterizează printr-un aspect elegant, capacitatea de a umple rapid nivelul de încărcare al telefonului, de a ține în mod fiabil dispozitivul mobil chiar și în condiții de agitație severă a drumului și de a oferi acces la funcționalitatea acestuia în timpul conducerii.

Fii întotdeauna în siguranță

Fii întotdeauna 100% în siguranță și nu îți face griji că telefonul tău se poate opri în cel mai nepotrivit moment. Menține un nivel ridicat al bateriei cu suporți auto wireless. 

Utilizează această facilitate și fii întotdeauna online, indiferent dacă ești pe drum în mașină departe de casă. Suportul auto inteligent pentru încărcătorul fără fir, este fabricat din plastic și silicon de înaltă calitate. 

Senzorul inteligent cu infraroșu, care simte că se apropie telefonul, deschide automat curelele, astfel încât să poți plasa telefonul, apoi se închid automat menținând telefonul. 

Există suporți auto din silicon personalizate pe fiecare braț, care protejează telefonul de zgârieturi. În plus, cu o rotație de 180 de grade, suportul te asigură că poți regla telefonul în cel mai bun și mai convenabil mod pentru tine. Telefonul tău va fi la îndemână când vei avea nevoie de el. 

Soluția universală pentru un condus sigur

Soluția universală este potrivită pentru toate telefoanele care acceptă acest tip de încărcare. Suportul wireless pentru mașină este cea mai bună soluție pentru oricine călătorește adesea în diferite locuri. 

Uneori viteza vieții de zi cu zi depășește chiar și mijloacele tehnice, așa că soluțiile bune îți vin în ajutor. În astfel de momente, ai nevoie de încă câteva procente din baterie pentru a verifica navigarea, pentru a privi în sensul corect sau pentru a te conecta cu cineva drag. Nu lăsa circumstanțele să te limiteze. 

Dispozitivul este ușor de utilizat, fiind necesar doar să îl atașezi la bord sau pe  parbrizul mașinii tale. Cipul inteligent încorporat are grijă să îți economisească cât mai mult timpul și energia. 

Kituri sunt certificate pentru calitate și vin cu un cablu de alimentare. Sunt echipate cu un suport care îți poziționează telefonul exact unde și cum dorești, fără riscul căderii sau ruperii. În acest fel, dispozitivul tău mobil este întotdeauna la îndemână atunci când ai nevoie de el.

Suportul îți oferă oportunități de încărcare rapidă și comoditate completă, indiferent de situație. Este mobil, este portabil, poate fi atașat în diferite locuri din mașină. Astfel, te poți cufunda în lumea virtuală la viteză maximă și poți utiliza întregul potențial al smartphone-ului tău. 

Soluția este potrivită în special pentru persoanele care nu au timpul și capacitatea de a transporta cabluri și adaptoare USB. Produsele sunt compatibile cu toate telefoanele care oferă capacități de încărcare wireless. Acestea sunt nu numai unice, ci și accesibile datorită prețurilor excelente, competitive. 

Prin achiziționarea unui suport auto wireless, îți asiguri accesul constant la internet, securitate și liniște sufletească. 

0 Shares
You May Also Like