Care sunt cele mai practice tipuri de frigidere?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai practice tipuri de frigidere?
Stiai ca exista mai multe tipuri de frigidere? Fiind niste electrocasnice atat de utile, frigiderele au devenit astazi foarte performante, incorporand numeroase functii deosebite. In randurile de mai jos voi vorbi de cateva tipuri de frigidere si lucrurile care le recomanda.

In Galati gasesti frigidere la preturi accesibile la Selgros – da o fuga pana acolo si vezi ofertele cele mai bune!

Cum se impart frigiderele in functie de modul de compartimentare

[adsenseyu1]

Exista mai multe tipuri de frigidere in functie de modul in care se deschid si se compartimenteaza; exista asadar frigider cu o singura usa, frigider cu doua usi si cu congelator sus sau jos, combina frigorifica cu doua usi si combina frigorifica cu doua usi side-by-side.

Frigiderul cu o singura usa presupuna ca ori nu detine congelator, ori la deschiderea usii se poate accesa atat spatiul de refrigerare, cat si congelatorul. Aceste tipuri de frigidere nu mai sunt practice, deoarece sunt ori mult prea mici si neincapatoare, ori constituie un dezavantaj faptul ca la deschiderea usii intra aer cald si la congelator.

Frigiderul cu doua usi este printre cele mai populare tipuri de frigidere, fiind cea mai practica alegere pentru orice familie. Acestea au congelatorul ori in partea de sus, ori jos, iar acesta se deschide printr-o usa separat. Astfel se asigura ca aerul cald din exterior nu intra in congelator la fiecare deschidere a usii frigiderului

[adsenseyu1]

Combinele frigorifice sunt practice indeosebi pentru afaceri in domeniul alimentar, unde este nevoie de un spatiu de depozitare mai mare pentru produse. Aceste tipuri de combine frigorifice sunt extrem de utile deoarece se poate deschide o singura usa si astfel aerul cald din exterior nu va intra in cantitati mari in interiorul frigiderului.

Acestea sunt cele mai populare tipuri de frigidere, dar pentru afaceri gama este mult mai larga – vizitati Selgros si vedeti toate tipurile de frigidere la oferta!

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

0 Shares
You May Also Like