Care sunt cele mai descarcate aplicatii ?

Care sunt cele mai descarcate aplicatii ?

0 Shares
0
0
0

Se poate spune ca cele mai utilizate aplicatii mobile sunt cele care au castigat preferinta publicului, nu numai pentru aspectul lor, ci si pentru gradul lor de utilizare, buna functionare, designul excelent si experienta utilizatorului pe care o pot oferi.

Exista aproape nenumarate aplicatii existente, dar cele pe care le vom mentiona sunt in tranzactionarea de top pe care este practic imposibil sa nu o ai pe telefonul mobil.

  • Pe Facebook: Fara indoiala, Facebook este cea mai utilizata aplicatie in ultimii ani, cu milioane de descarcari in intreaga lume si cu o comunitate de adepti care este in crestere. Se poate spune ca exista mai multi care folosesc reteaua sociala de pe telefoanele lor mobile decat de pe computere.
  • WhatsApp: Aceasta aplicatie de mesagerie a deplasat aproape complet SMS-ul comun pentru marea sa utilizare si, mai presus de toate, pentru posibilitatea de a te conecta cu cine doresti fara restrictii teritoriale.
  • YouTube: Videoclipul domina preferintele utilizatorilor in ceea ce priveste consumul de informatii, astfel incat descarcarea YouTube este o idee care este deja pozitionata in mintea consumatorilor digitali.
  • Amazon: Cumparaturile online cresc din ce in ce mai mult in fiecare zi, iar magazinul Amazon domina piata ajutata de aplicatia sa, unde utilizatorul poate alege si insera in cos in mod fiabil ceea ce ii place. In acest fel, in timp ce te plimbi intr-un parc, puteti cumpara o pereche de pantofi si astepti ca ei sa ajunga acasa.
  • Google Maps: Aceasta aplicatie a castigat putere in viata de zi cu zi si, de asemenea, la locul de munca. Manevrabilitatea sa usoara si utilitatea pe care o ofera celor care o consuma o fac indispensabila. Cu acesta iti poti localiza orice directie, indicand, de asemenea, cum sa ajungi in orice loc, fie prin marcarea rutelor de pe harta, fie prin ghid vocal. Este adesea preferatul a milioane de transportatori si curieri din intreaga lume.
  • Pe Instagram: Reteaua sociala cu impact ridicat asupra imaginilor nu a putut fi lasata in urma. A devenit un favorit al milioanelor de utilizatori care il prefera pentru utilizarea sa mai personala. Are mesagerie instant, povesti si posibilitatea de a castiga adepti mai repede decat pe orice alta retea sociala.
  • Telegram: Aplicatia care isi propune sa inlocuiasca cumva WhatsApp, este foarte bine acceptata de consumatori datorita stabilitatii sale. Daca nu o stiti, iti recomandam sa o incerci!
  • Gmail: Lumea de emailmarketing este inca in masura sa ofere fructe excelente si este ca, pur si simplu, totul este inca manipulate prin e-mail. Marea majoritate a aplicatiilor si retelelor sociale existente necesita un cont Gmail pentru a incepe, astfel incat pastrarea unui ochi pentru notificarile noastre de pe mobil este cea mai buna alternativa.

Intr-adevar, aplicatiile prezentate aici au devenit modele pentru noile aplicatii care sunt in dezvoltare. Acestea au fost proiectate gandindu-se la nevoile utilizatorului si, asta este ceea ce le pozitioneaza in primele locuri. Daca folosesti telefonul mult, ai nevoie de o husa telefon.

 Aplicatii mobile pentru antreprenori

Multe aplicatii faciliteaza munca grea a antreprenorilor care devin instrumente utile pentru a-si gestiona mai bine banii si afacerile. Descarca aplicatii cu care isi pot controla cheltuielile, pot vorbi cu clientii, pot face publicitate sau isi pot controla mai bine timpul.

0 Shares
You May Also Like