Care sunt avantajele ojei semipermanente?

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

0 Shares
0
0
0

Manichiura se spune ca este cartea de vizita a unei femei. De multe ori iti poti da seama daca o femeie este ingrijita si ordonata, in functie de cum arata manichiura.

De-asemenea, de multe ori un barbat care face cunostinta cu o femeie, se uita mai intai de toate la manichiura acesteia, pentru a vedea cat este de ingrijita.

Acesta este si motivul datorita caruia, de obicei doamnele si domnisoarele merg la salon in fiecare luna pentru ca manichiuristele cele mai renumite din oras, sa le faca unghiile cu gel. Dar, nu toate femeile au insa timp pentru a merge la salon.Care sunt avantajele ojei semipermanente?

Exista femei care au doua locuri de munca, deci pentru ele timpul reprezinta o mare problema, la fel ca si pentru femeile care au copii mici. Exista multe motive datorita carora doamnele si domnisoarele nu pot merge la salon, dar nici nu raman cu manichiura neingrijita. In ajutorul acestora vine oja semipermanenta, care are o multime de avantaje.

Aplicarea ojei semipermanente pe unghii, le ajuta pe femei sa aiba unghiile mai puternice, in timp ce culoarea acesteia dureaza pana la 4 saptamani, atunci cand este aplicat un finish Le Vole Up Coat la final.

Le Vole Up Coat este un finish de care cu siguranta doamnele si domnisoarele care aleg sa isi faca unghiile cu oja semipermanenta (este util si pentru unghiile cu gel), au are nevoie. Acesta tine pana la 4 saptamani, iar in comparatie cu alte produse similare de pe piata, nu se ingalneneste, nu crapa, se usuca rapid si ofera unghiilor o stralucire minunata.

In afara acestui finish Le Vole Up Coat de calitate superioara, femeile care au de gand sa-si faca acasa manichiura cu oja semipermanenta mai au nevoie si de alte produse precum oja semipermanenta, un degresant, un bloc pentru unghii, lac de baza pentru unghii, lac protector, un betisor din lemn de portocal care se foloseste pentru a impinge cuticulele, dar si o lampa UV.

Dupa ce femeile au la dispozitie aceste produse, se pot apuca e treaba. Iata pe scurt cum se aplica aceasta oja semipermanenta:

  • Se dezinfecteaza mainile
  • Se imbing cu ajutorul betisorului de portocal cuticulele.
  • Se foloseste blocul pentru unghii, pentru pilirea superficiala la suprafata a unghiilor.
  • Se indeparteaza apoi praful de pe unghii, cu o perie.
  • Pe unghii se aplica degresantul, si se asteapta timp de cateva secunde sa se usuce.
  • Se aplica lacul de baza pentru unghii, iar apoi se baga unghiile sub lampa UV 2 minute.
  • Se aplica primul strat de oja semipermanenta, dupa care se asteapta sa se usuce, si se baga unghiile sub lampa 2 minute.
  • Se aplica si al doilea strat de oja semipermanenta daca este necesar acest lucru, dupa care se asteapta sa se usuce, si se baga unghiile sub lampa 2 minute.
  • Se aplica top coat-ul, iar apoi se usuca timp de 2 minute la lampa UV.
  • In final, se degreseaza unghiile folosind o discheta care este imbibata cu finish cleaner.

Asadar, acum ca ai vazut cum se aplica oja semipermanenta, ai aflat si de ce ai nevoie pentru acest proces, iata care sunt pe scurt cateva avantaje ale sale.

In primul rand, timpul de aplicare este rapid (mai rapid decat al unghiilor cu gel), iar acesta este un avantaj atunci cand timpul este limitat. Oja semipermanenta rezista pana la 4 saptamani daca se aplica Le Vole Up Coat.

De-asemenea, este important de mentionat ca nu te costa multi bani sa iti faci acasa unghiile cu acest tip de oja. Plus de asta, ai la dispozitie o multime de optiuni pentru a-ti alege culoarea de exemplu. Deci, ai toate motivele pentru a te bucura de unghiile facute acasa cu oja semipermanenta.

0 Shares
You May Also Like