Care este topul celor mai populare telefoane in 2015?

0 Shares
0
0
0

Care este topul celor mai populare telefoane in 2015?
Desi topul celor mai populare telefoane nu reflecta care sunt cele mai performante dispozitive mobile, cu siguranta reflecta care sunt preferintele utilizatorilor. GSM Arena pune la dispozitia iubitorilor de tehnologie informatii complete despre unele dintre cele mai ravnite telefoane. La finalul anului 2015 au publicat clasamentul final al celor mai populare telefoane.

Asa se face ca prima pozitie in acest clasament este ocupata de Sony Xperia Z5 Premium, care este primul telefon cu display 4K.

Utilizatorii au apreciat acest telefon, motiv pentru care Sony spera ca dispozitivul mobil sa se numere printre cele mai vandute telefoane. Acest lucru ramane de vazut, desi exista sanse ca numarul vanzarilor sa fie suficient de mare, daca tinem cont de faptul ca se afla printre preferintele utilizatorilor.

[adsenseyu1]

Cea de-a doua pozitie a fost ocupata de telefonul Samsung Galaxy Note 4, cu toate ca acesta a fost lansat in anul 2014. Imediat dupa acesta se afla One Plus 2, care se bucura de o popularitate crescuta, iar pe locul 4 se afla Samsung Galaxy Note 5.

Cert este ca Samsung ocupa doua pozitii in topul celor mai apreciate telefoane de catre utilizatori, potrivit GSM Arena. Pe locul 5 se afla un alt telefon de la Sony Xperia Z5. Urmatoarele pozitii in clasament sunt ocupate de G4 de la LG si Galaxy S6. Pe locul 8 se afla un alt telefon de la Sony, respectiv Sony-Xperia Z3, iar pe locul 9 se afla Huawei Nexus 6P.

Ultima pozitie este ocupata de iPhone 6s. Din nefericire pentru iubitorii de dispozitive mobile Apple, iPhone nu se afla pe primul loc in topul preferintelor cititorilor GSM Arena, ci pe ultima pozitie. Acest lucru nu inseamna ca dispozitivele Apple sunt de o calitate inferioara si ca nu merita achizitionate.

Astfel, daca aveti probleme cu propriul iPhone, nu ezitati sa vizitati un service iPhone Bucuresti, daca locuiti in capitala, pentru a va repara dispozitivul. Chiar daca este un model lansat de cativa ani, acesta poate fi utilizat cu noul sistem de operare iOS 9, pentru a beneficia de cele mai noi functii puse la dispozitie de gigantul american.

[adsenseyu1]

Topul oferit de GSM Arena este unul care reflecta preferintele utilizatorilor in materie de telefoane mobile. In acest top se afla cele mai populare smartphone-uri, insa topul nu este realizat in urma efectuarii uarea unor teste de performanta. Asadar, este recomandat sa luati in considerare alte clasamente, daca va intereseaza anumite aspecte ale performantei unui dispozitiv mobil.

In mod surprinzator, Sony are trei telefoane aflate in acest top, unul fiind situat chiar pe prima pozitie, ceea ce inseamna ca este unul dintre producatorii preferati de telefoane mobile. Daca Sony nu se afla printre producatorii dumneavoastra preferati de telefoane mobile, puteti alege dintre numeroasele telefoane care sunt disponibile pe piata de telefonie mobila.

Acestea sunt disponibile la preturi variate, accesibile pentru aproape toate gusturile si buzunarele. Asadar, este usor sa gasiti un telefon inteligent care sa raspunda cerintelor dumneavoastra si care sa va ofere performanta dorita, la un pret convenabil.

0 Shares
You May Also Like