Care este durata de viata a unui acumulator la modelele Nokia Lumia?

0 Shares
0
0
0

Care-este-durata-de-viata-a-unui-acumulator-la-modelele-Nokia-LumiaDupa cum stim cu totii, durata de viata a bateriei este destul de importanta pentru orice utilizator … de fapt, poate fi considerata unul dintre motivele de top pentru a recomanda un telefon la un potential utilizator.

Windows Phone este in mod tradițional unul dintre sistemele de operare mai bune atunci cand vine vorba de durata de viata a acumulatorului, datorita modului in care este construit, acela de a nu permite prea multor lucruri sa interfereze unul cu altul, fapt ce poate duce la o descarcare rapida a acestuia.

Ca atare, cele mai multe telefoane Lumia se aleg cu un CPU single sau dual core, care este de fapt tot ceea ce este necesar pentru a rula sistemul de operare Microsoft eficient.

[adsenseyu1]

Cu toate acestea, dornici de a concura si la nivelul specificatiilor, Nokia Lumia 930, de exemplu este dotat cu un processor quad-core de 2GHz, Snapdragon 800. Acest lucru nu este intamplator, deoarece permite telefonului sa faca anumite lucruri cum ar fi: o inregistrare mai eficienta, precum si o capacitate mai mare de procesare a clipurilor video si fotografiilor, la o viteza mai mare.

Acest lucru va fi necesar,deoarece in ciuda faptului ca are un display de 5-inch Full HD, conform cerințelor pieței, Lumia 930 este oarecum lipsit de puterea pe care se mizeaza cu un accumulator de 2420mAh, din punct de vedere al dotarilor.

Nokia ar putea argumenta ca eficienta crescuta prin prezenta pachetului: sistem de operare OS si hardware, permit utilizarea unui acumulator mai mic dar cu aceleasi rezultate. Vestea buna este ca acumulatorul la Lumia 930, va tine in general, 24 de ore inainte sa trebuiasca reincarcat.

Redarea video putem spune ca este doar o.k la acest telefon : la teste, Lumia 930 a reusit sa piarda 24% in decursul a 90 minute de redare in cazul unui video HD cu luminozitate ridicata. Comparat cu iPhone 5S (16%) sau Sony Xperia Z2 (20%), nu este prea favorabil.

[adsenseyu1]

Este, de asemenea, mai rau decat Lumia 1520, care are ecran de aceleasi dimensiuni, si care a consumat un 16% din puterea acyumulatorului – desi se alimenteaza de la un acumulator Nokia mult mai mare.

Deci, este vorba de un amestec atunci cand vine vorba de durata de viata a bateriei la Lumia 930, si este unul care poate, ne face sa ne intrebam daca este din cauza ecranului, care nu este la fel de optimizat pentru telefon (fapt putin probabil deoarece tehnologia ClearBlack functioneaza), sau sistemul de operare in sine, combinat cu cateva aplicații, care pur si simplu, nu este la fel de eficient ca putere, cum ar trebui sa fie.

Oricum, aceasta problema ar fi putut fi rezolvata cu un acumulator Nokia original mai mare, si avand in vedere proportiile telefonului Lumia 930, probabil, ar fi trebuit o unitate de putere mai mare acolo, oricum.

Cu toate acestea sa nu facem abstractie de cativa biți minunatti aici: fapttul ca incarcarea wireless este incorporata, si modul Battery Saver. In plus exista un incarcator wireless care desi este nevoie de un pic mai mult timp pentru incarcare, comparativ cu conectarea la priza, nu exista nici o bucurie mai mare cand te relaxezi, decat stingerea luminii si incarcarea telefonului, fara sa cobori toti sfintii in timp ce cauti incarcatorul.

Battery Saver este un mod decent din numeroase motive: in primul rand, stiti cat timp de functionare mai ramane pe baza utilizarii, iar atunci cand activati serviciul acesta incetineste cu adevarat consumul de ernergie.

Dar ce trebuie avut in vedere este faptul ca, penru o functionare si performante optime ale dispozitivului dvs trebuie sa aveti la indemana doar acumulatori Nokia originali. Si desi exista o mie si una de solutii pe piata si o gramada de furnizori putin sunt cu adevarat de incredere si ofera pise de schimb originale. Dintre toti , il recomandam pe cel mai bun: www.magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like