Caracteristici unice ale cutiilor pentru stocare din plastic

Caracteristici unice ale cutiilor pentru stocare din plastic

0 Shares
0
0
0

Dulapurile de depozitare din plastic nu au fost niciodata cea mai interesanta achizitie pe care o puteti face. Indiferent daca vrem sa stocam lucruri, sa mutam lucrurile sau sa arhivam pur si simplu documentele, aceste cutii la indemana, sunt in cele mai multe dintre birourile sau casele noastre. Pentru europaleti din plastic, viziteaza SchoellerAllibert.com.

Pentru unii poate fi doar o cutie de plastic, dar aceste recipiente au utilizari ingenioase si calitati unice despre care nu stiti totul.Caracteristici unice ale cutiilor pentru stocare din plastic

1. Stiati ca nu toate cutiile de depozitare protejeaza impotriva luminii solare?

Elementele personale, cum ar fi vinilul, hartiile, colectiile de reviste si chiar hainele pot fi decolorate de soare. Cutiile transparente standard va vor permite sa vizualizati cu usurinta ce se afla in cutie, cu toate acestea nu vor proteja continutul de lumina soarelui. Pentru orice elemente care pot disparea sau devin denaturate, alegeti o cutie solida cu capacitate de protectie imbunatatita.

2. Stiati ca cutiile de depozitare din plastic pot fi afectate de temperatura? Temperaturile calde si reci ne pot afecta pe noi toti, inclusiv cutiile de depozitare din plastic!

Daca o cutie este stocata in afara intervalului de temperatura recomandat:

•    Cutia poate deveni fragila cand este foarte rece
•    Si-ar putea schimba forma si distorsiona la temperaturi ridicate
•    Culoarea poate deveni decolorata sau galbena pe cutiile transparente
•    Daca intentionati sa depozitati cutia in conditii deosebit de calde sau reci, merita sa verificati temperatura de lucru a cutiei. Apoi, poti alege o cutie pe care stii ca o vei folosi timp indelungat si va rezista bine, oriunde te hotarasti sa o pastrezi.

3. Stiati ca pot fi folosite cutii de plastic pentru filtrarea apei?

Cutiile cu adevarat utile au fost folosite de catre organizatia caritabila Aid Aid pentru construirea unui sistem de filtrare a apei in Tanzania. Echipa a forat gauri in cutii si le-a umplut cu nisip si pietre pentru a filtra apa. Apa murdara a fost turnata in cutia de sus si lasata sa se filtreze pana la fund, unde au folosit un robinet pentru a distribui apa curata.

4. Stiati ca puteti folosi cutii de plastic pentru a va stoca documentele?

Stocarea nu este niciodata o sarcina interesanta – dar este una care poate fi usurata in asa fel incat sa nu va confruntati mereu cu un munte de hartii. Daca nu aveti spatiu pentru depozitarea dulapurilor, o solutie de economisire a spatiului si la pret accesibil este utilizarea unei cutii de depozitare care se potriveste cu fisierele de acest tip. Organizati-va spatiul de lucru si apoi depozitati pur si simplu cutia sub birou sau intr-un dulap.

5. Stiati ca unele cutii de depozitare sunt mai robuste decat altele?

Cutiile cu adevarat utile sunt proiectate pentru a fi robuste. Stiati ca pot sutine greutatea unei persoane (sau chiar 4) ?!

Fundamentul lor plat de tip fagure ofera o rigiditate sporita, iar colturile intarite maresc rezistenta la compresiune. Aceste cutii sunt ideale pentru sarcini grele, cum ar fi uneltele de transport, reciclarea deseurilor de sticla si indepartarea acestora. Dulapurile foarte puternice pot fi utilizate chiar si pentru livrarile coletelor sau pentru transportul aerian.

0 Shares
You May Also Like