Cand sa imi duc telefonul la service?

0 Shares
0
0
0

cand-sa-imi-duc-telefonul-la-serviceDin cate se vede am ajuns sa traim intr-o perioada in care vrem nu vrem suntem dependenti de telefoanele mobile. Si cand spun telefon mobil nu ma refer la acel telefon mobil clasic, cu butoane ci ma refer la cele mai noi smartphoneuri.

De la copiii de clasa intai si pana la oamenii de varsta a treia, fiecare om detine un astfel de telefon inteligent. Unii folosesc acest tip de telefon pentru a se juca, altii il tin pentru a se putea conecta la retelele de socializare gen Facebook, Twitter, Instagram etc; altii il tin pentru poze si filme in timp ce unii il folosesc pentru a discuta cu partenerii de afaceri.

Dupa cum spuneam, suntem dependenti de telefoane mobile, iar in cazul in care acestea nu functioneaza corespunzator, familia si cei dragi nu o sa ne poata vedea postarile de pe retelele de socializare, in timp ce partenerii de afaceri pot sa fie nemultumiti crezand ca nu ii tratam cu seriozitate.

In cazul in care ai un smatrphone caruia i-a expirat perioada de garantie, l-ai achizitionat second hand sau l-ai primit cadou si nu ai un certificat de garantie, iar telefonul incepe sa functioneze necorespunzator atunci cu siguranta este nevoie sa il duci la un service specializat.

Bineinteles, sunt o multime de astfel de service-uri care presteaza astfel de servicii, insa recomandat este sa cauti pe internet reparatii telefoane Bucuresti, pentru a vedea cele mai bune solutii pentru telefonul tau.

Fie ca telefonul ti se blocheaza din ce in ce mai des, sau l-ai scapat pe gresie sau pe asflat si are ecranul sau displayul crapat, trebuie sa mergi rapid cu el in service pentru a remedia problema. Un service specializat se mai ocupa printre altele si cu reinstalari de soft, decodari de telefoane, lipirea foliilor de protectie, inlocuirea componentelor defecte sau decuparea cartelelor sim.

Este evident faptul ca un service de reparatii telefoane trebuie sa aiba spre comercializare o gama larga de accesorii cum ar fi husele, foliile de protectie a ecranului, baterii externe pentru incarcare, incarcatoare, accesorii auto gsm, casti, carcase de telefoane etc.

Se stie faptul ca un service de reparatii telefoane care se respecta, lucreaza doar cu componente noi si ofera garantie pentru serviciul prestat.

Deci, dupa cum spuneam, in momentul in care vezi ca telefonul nu iti mai functioneaza corespunzator, ar trebui sa mergti cat mai repede la un service care se ocupa cu repararea telefoanelor mobile. Acolo specialistii trebuie sa faca o constatare in ceea ce priveste telefonul, sa identifice cauza problemei si cu siguranta sa te informeze despre problema, costurile componentelor si costurile manoperei.

In momentul in care o sa cunosti toate aceste detalii cu siguranta vei putea lua decizia daca vrei sa mai repari telefonul respectiv sau daca il inlocuiesti cu unul nou.

Cu siguranta daca problema intampinata este una minora, atunci se merita sa repari telefonl, insa in cazul in care specialistii iti spun ca problema este una mai complicata iar componentele care trebuiesc inlocuite costa destul de mult, atunci trebuie sa te gandesti cat mai repede la o varianta buna pentru a-ti cumpara un alt telefon. Nu se merita sa investesti bani multi in reparatia sa, pentru ca se gasesc o multime de telefoane noi la preturi accesibile pentru fiecare.

0 Shares
You May Also Like