Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari

0 Shares
0
0
0

Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari
Un sistem de supraveghere nu (mai) este un sir intreg de cabluri trase de la fiecare camera de supraveghere la DVR, la monitoare, cu pereti gauriti si pereti capitonati cu cabluri si sisteme de prindere.

Camerele de supraveghere de tip IP (Internet Protocol) permit inregistrarea si transmisia de imagini fara cabluri, prin wifi. O camera de supraveghere IP, sau o camera de retea, sau o camera web este unul si acelasi lucru. Pe langa faptul ca nu ai cabluri peste tot, ai si imagini de o calitate mult mai mare.

Camerele de supraveghere sunt practic de doua tipuri, camere analogice si camere IP. Deci camerele IP reprezinta o categorie foarte mare. Camere de interior IP, precum si camere de exterior, gasesti la Ordis.ro, aceste camere pot fuctiona in ambele medii. Din punct de vedere tehnologic acestea sunt net superioare camerelor analogice.[adsenseyu1]

Pe langa lipsa cablurilor, si imaginile de o mult mai mare calitate, inregistrarile camerelor IP pot fi stocate si intr-un sistem de cloud storage, pe un card SD etc, pe cand camerele analogice pot functiona doar cu un DVR. Iar daca esti plecat si vrei sa vezi spatiul tau monitorizat, poti sa o faci, de pe telefonul mobil, cu o camera IP.

Aceste 3 mari avantaje de baza fac camerele IP ideale pentru sisteme de supraveghere performante si convenabile. Mai ales in case, aceste avantaje fac camerele IP ideale. Daca vrei sa iti instalezi un sistem de supraveghere in interiorul casei tale, lipsa cablurilor conteaza.

Nu vrei sa iti dai intreaga casa peste cap, sa iti gauresti peretii sau sa pui sisteme de prindere pentru cabluri peste usi si pe jos. Camerele de interior IP au dimensiuni reduse, nu ies in evidenta si nu te fac sa te simti sub supraveghere, dar inregistreaza fiecare lucru ce s-a intamplat.

[adsenseyu1]

Iar ca sa fii sigur ca locuinta ta este in siguranta, poti sa vezi tot ce se intampla de oriunde in lume, folosind o conexiune de internet. Poti de asemenea sa stochezi imaginile pe calculatorul tau sau pe un cont de stocare online. Practic, astfel toate informatiile sunt in the cloud, si nu depinzi de un singur HDD, iti sunt accesibile de oriunde ai fi si raman in siguranta.

Camerele IP reprezinta o tehnologie noua, una care ofera avantaje de ordin tehnic, cat si avantaje legate de confortul tau ca si utilizator sau beneficiar. Inregistrarile nu se pierd, nici macar un moment, lucru foarte important, pentru ca lipsa unui singur cadru poate duce la un infractor nepedepsit.

0 Shares
You May Also Like