Bradul de Craciun – idei pentru o decorare in trend cu moda

Bradul de Craciun – idei pentru o decorare in trend cu moda

0 Shares
0
0
0

Daca va ganditi la idei alternative de brad de Craciun, este mai bine sa continuati sa cititi acest articol, deoarece aici am pregatit ceea ce altii nu au reusit – o lista cu cele mai bune idei de a utiliza ornamente de Craciun DIY pentru a decora bradul de Craciun.

Idei despre cum sa decoram bradul de Craciun

Deci, acum ca aveti cei mai buni brazi de Craciun, este timpul pentru tine de a decide cum ai de gand sa-l decorezi. In acest fel, nu numai ca va veti asigura ca gasiti toate materialele de care aveti nevoie, puteti incepe, de asemenea, sa va faceti propriile obiecte decorative. Deci, fara alte discutii, acestea sunt cele mai bune idei pentru decorarea bradului de Craciun.

#1: Decorati cu papusi si jucarii

Daca aveti copii mici, aceasta idee poate fi una dintre cele mai bune pentru a va decora bradul de Craciun, deoarece nimic nu se va compara cu culoarea pe care o va avea bradul dvs. Decorarea cu jucarii si papusi nu este atat de complicata pe cat pare.

De exemplu, putem folosi animalele de plus ale copiilor nostri sau chiar papusile lor, putem cumpara si jucarii mici pentru a atarna pe copac. Aici totul va depinde de creativitatea ta, deoarece daca ai imaginatie, poti chiar sa ai o tematica a bradului folosind un singur tip de jucarii, de exemplu.

#2: Decorati cu bile de Craciun si instalatii de Craciun

Unul dintre clasicele decoratiuni pentru bradul de Craciun este utilizarea globurilor sau sferelor de Craciun. Aici putem gasi doua optiuni: cumparati bilele de Craciun sau faceti-le. Daca le cumparam, vom gasi multe optiuni de design pe langa economisirea mult timp. Nu uitati sa adaugati si lumini colorate in brad, (instalatii de Craciun) pentru un look complet si perfect!

Pe de alta parte, daca va decideti sa va faceti propriile globuri de Craciun pentru a decora, aici puteti deveni creativi folosind tot felul de materiale. Puteti chiar sa alternati ambele optiuni folosind atat bile de Craciun facute de dvs., cat si bile achizitionate. Acest lucru va da mult mai multa bogatie decorului prin completarea acestuia cu diferite optiuni.

#3: Tendinta durabila

Decorarea a fost puternic influentata de tendinta verde, astfel incat sa puteti gasi ca decorarea durabila este o modalitate buna de a va decora brazii de Craciun. Lasati-va imaginatia sa se dezlantuie si folositi materiale reciclabile, cum ar fi sticle, cutii sau tot felul de ambalaje si multe altele.

Acum, urmatorul pas este sa incepeti decorarea acestor elemente. De exemplu, utilizati sticle si cutii pentru a crea papusi. Completati acest lucru cu alte elemente decorative, cum ar fi ghirlande sau bile si creati astfel un design unic, care este durabil, dar frumos.

#4: Decoratiuni metalice

Tendinta culorii metalice este una dintre cele mai relevante in decorarea de Craciun. Daca doriti sa va decorati bradul in culori metalice, acum puteti gasi o multime de idei pentru a va face propriile ornamente, desigur, daca sunteti un fan al bricolajului.

0 Shares
You May Also Like