Biletul zilei – cum alegi mai usor meciurile?

0 Shares
0
0
0

Probabil orice parior sau tipser s-a confruntat la un moment dat cu aceasta dilema. A juca la pariuri sportive nu este doar un joc al sansei – pronosticurile trebuie gandite inainte de a fi plasate, chiar daca zeita Fortuna intervine uneori neasteptat.

Cei care cauta sfaturi cu privire la alegerea meciurilor pentru biletul zilei vor gasi in randurile urmatoare cateva recomandari utile, pe care le-am primit la randul meu de la reprezentantii cota2.ro.

  • Mizeaza pe un singur sport

Daca ai petrecut macar putin timp in agentiile fizice, ai vazut probabil ca majoritatea pariorilor aleg pronosticuri pentru un singur sport.

Sunt cei care mizeaza exclusiv pe fotbal, jucatori care prefera baschetul sau cei care aleg numere pentru jocurile de loto din ofertele de pariere. Rareori acestea sunt amestecate si exista si un motiv intemeiat pentru asta.

In legatura cu un sport poti avea mai multe cunostinte, in timp ce despre altul mai putine. Despre un anumit campionat poate ca stii intreaga evolutie, iar la altul habar nu ai pe ce cote sa mizezi. Alege sa pariezi pe un singur sport, asa iti va fi mult mai usor sa selectezi cateva meciuri pentru biletul zilei, cu sanse ceva mai ridicate de castig.

  • Evita derby-urile si meciurile fara miza

Desi suna tentant, a paria pe un derby poate fi destul de riscant. Daca vorbim despre sportul rege, intr-un meci de tip derby disputat la final de campionat intre favoritele la castigarea titlului se poate intampla orice.

In egala masura ar trebui sa eviti si meciurile fara miza. Aici ar intra jocurile amicale sau partidele disputate la final de campionat intre echipe care nici sperante la titlu nu mai au, dar nici riscul de retrogradare nu le preseaza.

Rezultatele sunt imprevizibile in oricare situatie, prin urmare este de preferat sa eviti sa pariezi pe asemenea evenimente.

  • Alege sa pariezi pe echipe cu o evolutie constanta

Oarecum in legatura directa cu sfatul anterior vine si aceasta recomandare. O echipa care a avut o evolutie buna va mentine trend-ul cel mai probabil: jucatorii sunt motivati, au o forma buna si daca exista si sansa de castig a cupei sau campionatului cu atat mai mult vor incerca sa ofere o prestatie cat mai buna.

Pe de alta parte, daca vrei sa pariezi pe anumite echipe si observi ca desi la evenimente anterioare erau favorite, au reusit “performanta” sa piarda, ca au castigat atunci cand nimeni nu se astepta impotriva unei rivale mult peste nivelul lor, ar trebui sa te gandesti serios daca merita sa pariezi sau nu.

De preferat este sa alegi echipe care au o evolutie relativ constanta, pentru ca altfel te poti trezi cu mari surprize.

Ca ultim sfat, care cel mai probabil este oferit de majoritatea pariorilor: evita sa plasezi bilete cu foarte multe evenimente, pe sume mici.

Nu vei fi foarte afectat de pierdere, insa daca intr-adevar iti doresti sa castigi, alege sa pariezi pe evenimente mai putine, cu sanse bune de reusita si sume ceva mai mari. Tine cont de aceste sfaturi si poate ca vei observa o schimbare atunci cand verifici rezultatele la biletul zilei pe care l-ai plasat!

0 Shares
You May Also Like