Apple Music a ajuns la 10 milioane de subscriberi

0 Shares
0
0
0

Apple Music a ajuns la 10 milioane de subscriberi
Apple sa lauda in Noiembrie anul trecut, ca serviciul sau de muzica a ajuns deja la 6.5 milioane de utilizatori la nivel global si aici ne referim la utilizatori care platesc acest serviciu.

Multe persoane, au ales insa sa nu il foloseasca, in acea perioada. Pentru inlocuire geam iPhone asistata de profesionisti, intra pe ServiceGsm.ro.

Totusi, Apple sugereaza ca acest numar este intr-o crestere continua, utilizatorii de device-uri de la aceasta companie, fiind tot mai interesati de acest serviciu. Producatorii din Cupertino deci, nu au motive de ingrijorare.

[adsenseyu1]

Anumite surse ale Financial Times (o publicatie cu reputatie la nivel global) au dezvaluit de curand ca aplicatia Apple Music a ajuns la un numar de 10 milioane de subscriberi (utilizatori platitori), iar asta nu este rau pentru un serviciu care nu are nici macar o jumatate de an vechime.

Spotify a avut nevoie de mai bine de 6 ani pentru a ajunge unde este astazi, cu un numar de 20 de milioane de utilizatori Premium si peste 75 de milioane de ascultatori activi.

Cei de la Apple au ales sa nu mai comenteze asupra acestor scoruri (prezentate de catre cei de la Financial Times), dar nu este greu de observat ca au reusit sa atraga un numar enorm de subscriberi, intr-un timp foarte scurt.

In prima zi a lansarii, aplicatia Apple Music a fost disponibila in peste 100 de tari, in timp ce Spotify de exemplu, nu a ajuns nici macar in SUA dupa 3 ani de la aparitie. Aceasta este deci genul de performanta, la care majoritatea producatorilor din competitia Apple, nu se pot astepta foarte curand.

[adsenseyu1]

In acelasi timp, orice utilizator ce si-a cumparat sau si-a facut upgrade la un device cu iOS in lunile recente iti poate spune ca este destul de greu sa ignori pur si simplu aplicatia Apple Music: esti intampinat cu o oferta de sign-up de marimi considerabile, inconjurata de interfete iTunes si iOS music, concepute sa atraga privirile, sa te faca curios si sa-ti doresti aceasta aplicatie.

Este de asteptat totusi ca acest numar (de 10 milioane) sa nu mai creasca foarte mult. Asta pentru faptul ca nu exista la nivel global un numar foarte mare de utilizatori care sunt disponibili sa plateasca 10 dolari pe luna, doar pentru a asculta muzica (fisiere de muzica), pe care o pot descarca din orice alta parte in cantitate foarte mare si de cele mai multe ori gratuit.

Dar, competitia Apple se va enerva cu siguranta sa constate ca acest numar este unul real. Analistii estimeaza ca Apple poate deveni in urmatoarea decada, unul dintre cei mai mari provideri de streaming musical (livrare de fisiere media-muzica), iar asta nu este putin lucru pentru o companie care a aparut de curand in peisaj, cel putin in acest domeniu.

Ca de fiecare data, un element definitoriu al evolutiei in acest sens, va fi dupa calitatea oferita, pretul. Daca si pretul va fi unul bun, adica ceva mai mic decat este acum, putem sa ne asteptam la un viitor excelent pentru noul serviciu de muzica de la Apple.

0 Shares
You May Also Like