Aplicatii utile pentru utilizare zilnica de care nu vei mai dori sa te desparti

Aplicatii utile pentru utilizare zilnica de care nu vei mai dori sa te desparti

0 Shares
0
0
0

Stim ca esti in cautarea celor mai bune aplicatii, iar noi iti prezentam unele de care nu vei mai vrea sa te desparti:

Rise Alarm Clock

Esti obisnuit sa folosesti aplicatia de alarma nativa a iPhone-ului tau, dar cauti schimbarea, asa ca foloseste aplicatia Rise, care iti permite sa te trezesti cu o serie de tonuri de apel diferite, care sunt evident mai usor de auzit.

Aplicatia este configurata printr-o interfata ultra-ergonomica si cu o simpla glisare a ecranului. Tot ce trebuie sa faceti este sa va scuturati iPhone-ul daca aveti chef sa mai amanati cateva minute. Aplicatia este disponibila pe iPhone si iPad

Moves:

Nu vrei sa investesti intr-o bratara de monitorizare a starii de sanatate? Deci, aplicatia Moves este pentru voi. Prin intermediul unei interfete foarte reusite, aceasta aplicatie va permite sa obtineti multe informatii despre activitatea fizica zilnica: numarul de pasi parcursi, distanta parcursa, numarul de calorii arse etc.

Atatea informatii practice si utile pe care Moves le ofera cu placere. Aplicatia este disponibila pentru iPhone. 

Knock:

Aceasta aplicatie poate fi de interes pentru utilizatorii iPhone si Mac. Tot ce trebuie sa faceti este sa lansati aplicatia – sau sa o lasati sa ruleze in fundal -, atingeti iPhone-ul de doua ori, chiar daca este in buzunar si ati terminat! Sarcina obositoare de a va introduce parola manual va fi o chestiune din trecut. Aplicatia este disponibila pentru iPhone

Voxer:

Va permite sa trimiteti mesaje gratuite, instantanee, fotografii si informatii despre geolocalizare catre o persoana sau un grup. De fapt, smartphone-ul dvs. functioneaza ca un walkie-talkie: inregistrati sunetul si trimiteti-l direct partilor din conversatie, datorita unei conexiuni la internet (3G sau Wi-Fi). Aplicatia este disponibila pentru iPhone, Android si Windows Phone (gratuit).

Thunderspace:

Daca trebuie sa va relaxati, puneti-va castile si lansati aplicatia Thunderspace. Acesta din urma incorporeaza o serie de peisaje sonorizate unde puteti auzi, de exemplu, caderea ploii sau tunetele, toate insotite de blituri sincronizate cu – daca doriti – blitul LED al iPhone-ului vostru. Aplicatia este disponibila pentru iPhone

Mailbox:

Aceasta este o aplicatie iOS ai carei dezvoltatori au dorit sa „regandeasca” ideea unui manager de e-mail. Aplicatia nu va permite doar sa trimiteti si sa primiti e-mailuri. Ofera intr-adevar un fel de mix de mesaje primite si un manager de sarcini, totul printr-o interfata foarte ergonomica. Aplicatia este disponibila pentru iPhone si iPad (gratuit).

Candy Crush:

Este un joc video dezvoltat initial ca aplicatie Facebook si adaptat pentru dispozitive iOS si Android. Aceasta este o varianta a jocului de browser web Candy Crush. Principiul sau este similar cu jocul concurent Bejeweled.

Obiectivul jocului este de a potrivi combinatii de cel putin trei bomboane pentru a indeplini obiectivul de nivel si a inscrie cat mai multe puncte posibil. Exista peste 400 de niveluri cu posibilitatea de a cumpara optiuni pentru a avansa mai repede. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad si Android (gratuit).

BePark:

Esti in cautare de parcare in centrul orasului? Atunci BePark poate avea o solutie pentru tine. Acest startup ofera companiilor posibilitatea sa-si puna locurile de parcare private la dispozitia soferilor in timpul orelor de varf. Aplicatia este disponibila pe iPhone si Android (gratuit).

In cazul in care ai probleme cu displayul pentru ca scapi des telefonul din mana cand folosesti aplicatiile, intra pe inlocuire display iPhone X.

0 Shares
You May Also Like