Aparat cavitatie cu lipolaser si radiofrecventa

0 Shares
0
0
0

Inainte de a discuta despre aparatele de cavitatie, sau despre brandurile care vand cavitatie, cred ca ar fi foarte important sa discutam putin strict despre cavitatie, si despre ce inseamna acest termen.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca principiul care sta la baza cavitatiei este ultrasunetul de frecventa joasa, din cauza faptului ca genereaza o presiune care poate provoca crearea unor mici bule de gaz, cunoscute si sub denumirea de bule cavitationale.

Trebuie sa stii faptul ca aceasta implozie are ca si efect ruperea membrane celulei adipoase, ceea ce face ca intreg contiutul care se elibereaza prin spargerea sa, (iar cand discutam de intreg continutul facem referire la colesterol, acizi grasi, toxine sau trigliceride), este absorbit de catre limfa, iar apoi este frenat prin sistemul limfatic.

Rolul drenajului limfatic este extrem de important, iar acest drenaj limfatic poate sa fie realizat chiar si prin masaj, prin vaccun sau prin prestoterapie.

Laserul are rolul de a emite nivele nu foarte ridicate de energie, care are rolul de a forta acele celule de grasime sa raspunda datorita deschiderii porilor membranei celulare, ceea ce va avea ca si rezultat, descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi liberi, dupa care se va elimina o parte a acestora prin porii membrane celulare.

Daca stam sa discutam despre rolul pe care il are terapia lipolaser, atunci trebuie mentionat faptul ca rolul acesteia este acela de a reduce tesutul gras din zona tratata, efectul fiind unul vizibil chiar si dupa o prima sedinta.

Radiofrecventa reprezinta acel tratament revolutionar, care are ca si principal scop, favorizarea formarii de collagen prin intermediul unei incalziri a pielii.

Diametrul vaccumului este unul mare, iar cei patru timpi in care se desfasoara drenajul, pot sa permita desprinderea nodulilor celulitici, dar si tonifierea pielii sau diminuarea vergeturilor, si nu in ultimul rand, indepartarea celulitei de pe corp.

Vei putea sa iti indrepti atentia spre un aparat multifunctional anticelulitic, care sa fie cu laser, cavitatie, vaccum si radiofrecventa, care sa aiba o putere de 400 W, si care sa fie ideal pentru un masaj de tipul anticelulitic.

Un astfel de aparat va avea programe diferite de functionare, in functie de tratamentul pentru care se opteaza, si va avea mai multe moduri de operare.

Daca stam sa ne uitam putin la functiile pe care le are un astfel de aparat, putem spune ca o prima functie este reprezentata de eliminarea celulitei, dupa care putem aminti atenuarea vergeturilor de exemplu, sau cresterea drenajului limfatic, imbunatatirea circulatiei sangelui, cresterea continutului de oxigen in sange, etc.

Un asemenea aparat vine cu mai multe accesorii incluse la pachet, si ce este cel mai important, este foarte simplu si usor de folosit, are un display cu touchscreen, timpul este reglabil, iar intensitatea este ajustabila pentru fiecare functie a aparatului.

Asadar, in momentul in care ai de gand sa urmezi un astfel de tratament de infrumusetare, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre un aparat pe multifunctional pe care il poti utiliza din confortul casei tale, si care sa iti aduca rezultatele dorite.

0 Shares
You May Also Like