Anvelopele sunt importante – uite de ce

0 Shares
0
0
0

Anvelopele sunt importante - uite de ce
Anvelopele sunt partea aceea a masinii care este ignorata total in momentul in care se cumpara o masina. Daca cumperi o masina second hand, esti atent la kilometraj, la starea caroseriei, motorul, ce probleme a avut masina in trecut, consum, daca nu a trecut prin ceva accidente si altele, dar nimeni nu intreaba de anvelope.

Poate cu intentie sau fara, trecem anvelopele la categoria de consumabile care pot fi inlocuite oricand usor, asta cand cumperi o masina, dar cand vine vorba de schimbarea anvelopelor din cauza uzurii sau sezonului, nu mai sunt consumabile care pot fi inlocuite usor, sunt produse scumpe care ne dau peste cap bugetul. [adsenseyu1]

Este un paradox, sau poate doar o perspectiva gresita, pana la urma anvelopele nu sunt nici foarte scumpe in comparatie cu alte parti ale masinii, nu sunt nici greu de gasit, dar sunt o parte importanta pentru modul in care se comporta masina pe drum, pentru distanta de franare, manevrabilitate si alti factori cruciali. Gasesti anvelope in Arad la Selgros, poti sa iti echipezi masina pentru sezonul rece de aici.

Pentru a pune in perspectiva importanta anvelopelor trebuie ne gandim la ce fac ele si ce ne ofera practic. Anvelopele reprezinta singura partea masinii care are contact permanent cu soseaua, ele ofera confort, si sunt in acelasi timp robuste oferind siguranta si control asupra masinii.

Nu sunt doar cauciuc, anvelopele sunt fabricate dintr-un compus din diferite materiale, pentru o singura anvelope se folosesc cel putin 200 materii prime. Anvelopa trebuie sa reziste la viteze mari, la frecare, la temperaturi reci, la apa, la diferite conditii, de fapt la toate conditiile posibile.

[adsenseyu1]

Asadar anvelopele sunt importante, poate ca nu ies in evidenta atat de mult ca alte parti ale masinii, insa sunt un aspect de luat in considerare in momentul in care vrei sa cumperi o masina si nu numai. Sezonul rece este foarte aproape, asadar nu uita si de schimbatul anvelopelor!

Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 , RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

0 Shares
You May Also Like