Amenajează camera copilului cu produse pentru copii de la Familio

Amenajează camera copilului cu produse pentru copii de la Familio

0 Shares
0
0
0

S-ar părea că o cameră mică pentru un copil, nu ar trebui să fie o problemă, deoarece totul pare a fi proporționat.

Dacă pentru un adult camera lui este un loc de odihnă și somn, atunci camera unui copil nu este doar dormitorul său, ci și un loc pentru studiu, jocuri, creativitate și depozitare a lucrurilor. Poți cumpăra tot ceea ce ai nevoie pentru copilul tău, de pe site-ul magazinului online www.familio.ro.

Un spațiu mic poate îndeplini atât de multe funcții, numai cu o abordare foarte competentă în planificarea, alegerea mobilierului și organizarea iluminatului. Sarcina devine mai complicată dacă există mai mulți copii în aceeași familie.

Cu toate acestea, toți părinții pot face un design competent al unei camere pentru copiii mici, ținând cont de câteva reguli și sfaturi simple.

Organizatoare pentru haine și îmbrăcăminte

Dacă arunci o privire atentă la amenajarea interiorului unei camere mici pentru copii, atunci numai avantajele pot fi extrase dintr-o zonă mică. Pentru un preșcolar, acesta va fi un colț confortabil și, indiferent de câte jucării are, va fi ușor să le depozitezi într-un organizator, având totul la îndemână. 

Pentru un adolescent, o cameră mică înseamnă o necesitate completă, deoarece părinții cu siguranță nu vor pune aici un dulap cu haine, deoarece, pur și simplu nu va fi loc pentru el, ceea ce înseamnă că spațiul poate fi ocupat cu un organizator pentru haine și unul pentru încălțăminte. 

O cameră mică poate fi confortabilă și poate conține tot ce ai nevoie, dar este important doar să abordezi aspectul său în mod responsabil.

Indiferent cât de mică este camera copilului, este necesar să aibă o zonă de sport și o zonă de joacă, care, pe măsură ce copilul crește, se transformă într-o zonă de recreere sau sunt rezervate hobby-urilor.

Din magazinul online Familio poți achiziționa covoare și șevalete reglabile, rafturi pentru depozitare jucării, covor protecție pardoseală, banc unelte și scule, pătuț pliabil pentru copii și multe altele și de asemenea, jucării de exterior, trambuline, cărucioare și articole pentru transportul copiilor, jucării și jocuri.

Creează zone separate

Principala dificultate constă în faptul că majorității copiilor le este greu să se concentreze asupra unei activități, iar accesul la vederea jucăriilor îi va provoca să le împrăștie. Există o mulțime de soluții simple pe care designerii le-au dezvoltat ​​împreună cu psihologii pentru organizarea interiorului, astfel încât lucrurile relevante pentru ceea ce face el să cadă în câmpul vizual al copilului, dar în același timp să fie bine organizate pentru a lăsa mai mult spațiu liber.

De aceea este atât de important să creezi zone separate pentru studiu, joc și somn, precum și să evidențiezi limitele acestora. Sarcinile stabilite de organizatoare sunt cele mai bune pentru amenajarea camerei copiilor. 

Acest aspect este convenabil și din punctul de vedere al eliberării spațiului pentru alte jocuri în centrul camerei. Cel mai bine este să evidențiezi zonele cu culoarea decorului sau a iluminatului.

O cameră pentru copii este una dintre acele camere dintr-un apartament în care este imposibil să faci reparații și să uiți de nevoia de a o reîmprospăta timp de 10 ani. Pe măsură ce copilul crește, va fi necesar să actualizezi mobilierul și decorul și de fiecare dată ținând cont de nevoile copilului în schimbare. 

0 Shares
You May Also Like