Ai nevoie de motosape de calitate ?

0 Shares
0
0
0

Ai nevoie de motosape de calitate ?Daca vrei sa iti achizitionezi motosape de cea mai buna calitate de la o companie specializata iti recomand sa accesezi .

Aceasta companie este una dintre cele mai appreciate companii de profil  din Romania si iti pune la dispozitie o gama variata de motosape la un raport calitate/pret imbatabil . Preturile incep de la 447 lei pentru o motosapa electrica HECHT 737 si pot ajunge pana la 6.100 lei pentru modelul BSR LY 910A.

Solul din imediata apropiere a caselor si gospodariilor din tara noastra este cel mai adesea nisipos ( cu precadere in partea de sud a Romaniei ) . Asadar , un astfel de sol este foarte usor de prelucrat . Ai nevoie doar de un utilaj de mici dimensiuni dar care sa isi faca treaba , si anume o motosapa de calitate de la agromoto.ro .
[adsenseyu1]

Motosapa este un utilaj agricol de mici dimensiuni astfel gandit ca sa i se poata atasa componente precum plugul . Pentru ca are o greutate relativ mica , intre 30 si 60 kg , poate fi manevrat cu usurinta mai ales in gradinile de mici dimensiuni .

Cu ajutorul unei motosape sau a unui motocultor se pot realiza o multime de activitati de intretinere a gradinii . Activitati precum aratul , pregatirea stratului germinativ , erbicidatul , semanarea , frezatul cu frezele laterale , taierea buruienilor , cositul ierbii si scaricatul gazonului .

Tot ce trebuie sa faci este sa iti fixezi mainile pe manere iar printr-o simpla rotire a mainilor poti directiona utilajul exact asa cum doresti . In mod normal manerele sunt realizate din cauciuc flexibil , astfel manevrabilitatea utilajului este nu numai confortabila ci si foarte precisa . Insa , exista si manere realizate din materiale rigide care , dupa o utilizare de scurta durata , pot provaca bataturi si dureri foarte mari . Asadar , mare atentie la manere .

Deasemenea trebuie sa porti incaltaminte aniti-alunecare , care sa acopere tot piciorul si sa fie confectionata dintr-un material dur . Mai ai nevoie si de manusi , pantaloni dint-un material gros si protectie pentru cap .

Atat timp cat pe parcursul desfasurarii activitatii te concentrezi asupra ceea ce faci nu exista pericole reale .

[adsenseyu1]

Pentru aceia care nu detin foarte multe informatii despre ingrijirea solului vreau sa precizez ca solul trebuie pregatit inainte de utilizarea motosapei . Fie ca este toamna fie ca este primavara , inainte de a prelucra pamantul trebuie verificata starea solului pentru a stii ce unelte agricole trebuie sa utilizezi .

In primul rand  suprafata care urmeaza sa fie prelucrata trebuie curatata de plante , crengi sau orice alte materiale care pot impiedica activitatea motosapei . Deasemenea , trebuie sa te asiguri ca in jurul tau nu se afla persoane sau animale care pot fi ranite .

Pentru ca motosapa sa isi poata face treaba solul trebuie sa fii fost prelucrat si cu un an inainte . Asezi motosapa paralel cu solul si te asiguri ca , cutitele acesteia patrund in sol mai mult de jumatate . Daca in lateralele terenului tau se afla alte culturi trebuie sa iti echipezi utilajul cu aparatoare laterale .

Este foarte indicat sa citesti cu mare atentie indicatiile producatorului cu privire la utilizarea produsului , si ai grija sa pastrezi aceste instructiuni pentru viitor . Pentru a evita accidentele nefericite este important sa cunosti toate masurile de siguranta .

0 Shares
You May Also Like