Abilitatile lui Spider Man

Abilitatile lui Spider Man

0 Shares
0
0
0

Daca doriti sa angajati animatori petreceri copii si pe lista se afla si Spider Man este recomandat sa va documentati cat mai mult in privinta lui. Poate parea ciudat insa doar asa veti putea determina daca animatorul pe care l-ati inchiriat interpreteaza corect personajul. De aceea in acest articol vom discuta pe larg despre unele dintre abilitatile sale.

Cand Peter Parker a fost muscat de un paianjen iradiat, enzimele radioactive mutagene din veninul paianjenului au provocat rapid numeroase modificari la nivelul intregului corp. Imediat dupa muscatura, acesta a primit puterile originale: in primul rand forta superioara, reflexele si echilibrul, capacitatea de a se lipi cu tenacitate pe majoritatea suprafetelor si o abilitate subconstienta de a simti totul in jurul sau, de unde si denumirea de om paianjen.

Abilitatile lui Spider Man

Mai multi biologi de la Spider-Man Tech din  au declarat ca efectul unei muscaturi de paianjen radioactiv (daca exista) nu ar fi suficient pentru a provoca o mutatie intr-un corp uman. Cu toate acestea, ei au spus ca utilizarea “paianjeni modificati genetic” din filmul live-action si continuarea Ultimate a fost mai plauzibila. In loc de venin radioactiv, muscatura ar trebui sa poarte un retrovirus puternic (similar cu virusul HIV), care sa se raspandeasca prin organism prin preluarea celulelor vecine si, de fapt, sa fie inradacinat in ADN-ul persoanei.

Ei au ilustrat acest lucru aratand rezultatele unui experiment in care genele stralucitoare din meduzele de mare adancime au fost introduse in embrionii de soareci de laborator. Soarecii care au rezultat s-au nascut cu gena stralucitoare ca parte a propriului ADN si au avut o lumina verde deschis de fiecare data cand deasupra lor a fost o lumina ultravioleta.

Eficacitatea metabolica globala a lui Spider-Man a crescut considerabil, iar compozitia scheletului sau, a tesuturilor conjunctive, a muschilor si a sistemului nervos a fost imbunatatita. Initial, Peter Parker purta ochelari, dar dupa muscatura paianjenului, vederea lui a devenit 20/20, permitandu-i sa se vada perfect dupa ce ochelarii lui au fost sparti de Flash Thompson. Spider-Man este capabil sa vindece leziuni mai repede si mai bine decat oamenii obisnuiti, inclusiv leziuni la fel de grave ca oasele rupte in cateva ore. In timpul unei batalii cu un raufacator numit Marauder, Spider-Man devine complet orb.

Cu toate acestea, in timpul unei vizite la un specialist de ochi, se dezvaluie ca Spider-Man se vindecase deja la doar cateva ore mai tarziu. Dupa aproximativ doua zile, vederea 20/20 a lui Spider-Man este restaurata, desi ochii lui sunt sensibili pentru o zi. Dupa aceea, ochii lui sunt complet vindecati. Cu toate acestea, factorul de vindecare al lui Spider-Man nu a fost descris ca fiind mai rapid decat cel al lui Deadpool, Wolverine sau The Hulk.

In urma evenimentelor din “Celalalt”, Spider-Man a avut permanent unele dintre abilitatile sale dobandite, inclusiv vindecarea. In timpul Razboiului Civil al lui Marvel (dupa “Celalalt”), el este atacat de Rhino si este ranit. Cu toate acestea, el se vindeca complet pana la sfarsitul luptei fara ingrijiri medicale si mentioneaza pentru matusa May ca stia ca el “a fost intotdeauna un vindecator rapid, dar in ultimul timp pare chiar mai mult de atat”.

Metabolismul sau accelerat mareste toleranta sa la medicamente, ceea ce inseamna ca este necesara o doza mai mare pentru a provoca efectul obisnuit. In timpul unei intalniri cu personajul Swarm  Spider-Man este sufera mii de intepaturi de albine, dar se recupereaza pe deplin in mai putin de 24 de ore. Rezistenta sa la alte toxine variaza, dar este de obicei semnificativ mai mare decat in mod normal.

Cu toate acestea, Spider-Man are toleranta umana normala fata de efectele bauturilor alcoolice si rareori este prezenta bautura, deoarece ii afecteaza echilibrul, reflexele si coordonarea.

0 Shares
You May Also Like