7 sfaturi pentru cei care isi construiesc singuri piscina

0 Shares
0
0
0

7 sfaturi pentru cei care isi construiesc singuri piscina
Indiferent ca aveti o casa dotata cu gradina si curte sau o pensiune suntem convinsi ca v-ati gandit macar odata la posibilitatea de a va putea racori vara intr-o piscina care sa fie construita asa cum va doriti si care sa aiba si un pret accesibil si in acelasi timp sa aveti si un spatiu ideal pentru musafiri.

Achizitionarea unei piscine nu este o decizie pe care sa o luati arbitrar si in mod cert v-ati lovit de mai multe intrebari legate de piscina pe care urmeaza sa o construiti. Asa cum atunci cand cumparati electrocasnice cereti pareri persoanelor care se pricep si cautati informatii pe internet la fel ar trebui sa faceti si atunci cand analizati posibilitatile pentru viitoarea piscina.

In acest scop venim in ajutorul dumneavoastra cu sfaturi pentru piscine premium care sa fie realizate asa cum vi le doriti.

[adsenseyu1]

In primul rand trebuie sa aveti grija de adancimea panzei freatice. Indiferent de terenul pe care il aveti in jurul casei, acesta va permite montarea unei piscine dar trebuie sa  fiti atenti la distanta la care se afla panza freatica de partea superioara a tarenului. Daca ea se afla in apropiere de suprafata e nevoie sa asigurati lucrarea montand drenuri in jurul piscinei.

Cand turnati zidurile de sprijin faceti lucrarea cu atentie pentru a pastra geometria. Zidurile trebuie sa fie paralele atat pe orizontala cat si pe verticala.

Utilizati sapa autonivelanta atunci cand turnati fundul piscinei. O astfel de sapa urmeaza sa elimine diferentele de nivel si nu veti mai pierde timp cu nivelarea.

Alegeti un liner potrivit. Linerul este finisajul din PVC ce asigura o buna hidroizolatie a piscinei. Pentru a creste rezistenta piscinei va sfatuim sa alegeti acel liner care are grosimea in corelatie cu volumul de apa. Chiar daca linerele presupun costuri mari va recomandam sa alegeti linere de calitate daca va doriti ceva durabil.

Alegeti pompe pentru recircularea apei care sa se potriveasca cu volumul piscinei. Daca alegeti o pompa pentru piscina intrebati ce debit de circulare are.

[adsenseyu1]

O pompa trebuie sa poata sa invarta  apa in itimp de 6 ore. Pentru a alege corect si pentru a aproxima nevoia pe care o aveti mentionam ca in medie pentru piscine de 40 metri cubi aveti nevoie de un debit de 7 metri cubi pe ora asigurat de pompa iar pentru piscinele de 70 de metri cubi aveti nevoie de pompe cu un debit de 11 metri cubi pe ora.

Instalati sifoane in parodoseala daca aveti o pisicina mare.  Sifonul are rolul de a aspira si colecta apa si rezidurile care se vor depozita pe fundul piscinei si va mentine apa curata.

Un ultim sfat ar fi sa alegeti o piscina realizata din otel galvanizat in cazul in care vreti o piscina durabila care sa se monteze usor si repede si care sa aiba si un pret bun. Otelul galvanizat are proprietatea de a rezista bine la coroziune comparativ cu piscinele construite din aluminiu sau din beton.

Montarea unei piscine nu este o activitate atat de grea pe cat pare. Tot ce trebuie sa stiti este ce anume aveti de facut.

0 Shares
You May Also Like