Vreti o husa TPU iPhone 5 5s Pokemon GO?

Vreti o husa TPU iPhone 5 5s Pokemon GO?

0 Shares
0
0
0

In privinta huselor pentru iPhone-uri, trebuie sa stiti ca ofera acestui gadget protectia, fara a-i diminua personalitatea. Cele mai bune huse sunt cele care sunt facute din materiale foarte rezistente, care au de exemplu partea din spate din policarbonat gros, perfect transparent si dur, dar partea din spate ramane vizibila.

Se fac decupaje perfecte, pentru casti si pentru micro USB, pentru ca unele mufe mai mari decat o mufa standard au nevoie de spatiu. Husele ieftine dau un feedback elastic, husele mai scumpe nu.

Unele huse au niste protuberante, ca niste picioruse, astfel daca scapati telefonul, pe ecran nu se intampla nimic, si pe spate la fel, dar piciorusele sunt mai clar evidentiate, pentru a ajuta la evacuarea eficienta a sunetului, daca telefonul este pe o masa, sau orice suprafata plana.

Husa TPU iPhone 5 5s Pokemon GO este una dintre huse iPhone cu mare cautare la publicul tanar care joaca Pokemon GO, sunt pasionati si isi doresc sa aiba si aceasta husa pe iPhone, cu modelul din joc.

In primul rand, este o husa TPU (Thermoplastic polyurethane), un material nou pentru huse, din silicon armat cu fibre de material plastic, fiind semirigid, mai dur decat siliconul, insa prin elasticitate se atenueaza socurile.

Aceasta husa TPU nu atrage praful. Calitatea este superioara huselor din silicon sau plastic. Se poate scoate si pune usor, este durabila, se curata usor si se poate spala cu apa. Se ofera acces la camera foto, la porturi, comenzi. Modelul este imprimat cu Pokemoni, in diverse forme si culori, dand personalitate husei.

Se poate crede ca mai multi adolescentii care practica acest joc achizitioneaza o astfel de husa, dar uneori chiar si adultii o pot cumpara, pentru ca jocul a facut ravagii printre pasionatii de jocuri. Sau poate fi oferita cadou, mai ales daca cunoasteti bine preferintele pe care le au cei carora doriti sa le oferiti o astfel de husa.

Vreti o husa TPU iPhone 5 5s Pokemon GO?

Daca vorbim de calitatea materialului, este o husa extrem de rezistenta, fiind din TPU, daca vorbim insa de model, este desigur un model personalizat, deci nu va fi ales decat de cei care prefera jocul Pokemon GO, iar cei care nu au asemenea pasiune pentru joc, nu vor achizitiona aceasta husa, tocmai din acest motiv.

Huse iPhone sunt foarte importante pentru a proteja iPhone-ul, in orice situatii in care a fost scapat pe jos pentru a fi pastrat in siguranta intr-o husa, realizata dintr-un material durabil, adica din materiale noi, usoare si practice, care sa ofere un maxim de confort, protectie, iar cumparatorul sa fie multumit pentru ca acest gadget foarte pretios are si o husa pe masura valorii acestuia.

Husa TPU iPhone 5 5s Pokemon GO este o husa mai speciala, pentru ca are modelul Pokemon imprimat, dar in privinta durabilitatii este la fel ca oricare alta husa TPU, foarte rezistenta, deci se recomanda sa o achizitionati in cazul in care sunteti pasionati de jocul Pokemon GO, cu incredere in designul si functionalitatea oferite.

 

0 Shares
You May Also Like