Vrei sa iti cumperi bijuterii?

Vrei sa iti cumperi bijuterii?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta bijuteriile sunt cele mai frumoase si cele mai indragite accesorii atat de catre femei, cat si de catre barbati, datorita faptului ca in primul rand ele ne completeaza tinuta, iar in al doilea rand, pentru ca bijuteriile scumpe din aur, ne ofera eleganta si rafinament.

Asadar, acesta este doar unul dintre motivele datorita caruia atat femeile cat si barbatii isi cumpara cate o bijuterie, de fiecare data cand li se iveste ocazia.

Trebuie insa mentionat si faptul ca sunt atat femei cat si barbati care nu isi cumpara bijuteriile neaparat cu scopul de a le completa tinuta, ci mai exact isi indreapta atentia asupra acestor bijuterii pentru ca au facut o pasiune pentru ele, astfel ca le colectioneaza.Vrei sa iti cumperi bijuterii?

Cu siguranta daca vei cunoaste persoane care au o situatie financiara foarte buna, in momentul in care le vei vizita, vei vedea o colectie de ceasuri impresionanta, o colectie de bijuterii sau de alte accesorii elegante.

Ei bine, trebuie sa stii insa, daca esti in cautarea unor astfel de accesorii foarte scumpe, ca sunt o multime de magazine de profil, care comercializeaza bijuterii de lux, foarte scumpe, care insa sunt contrafacute.

Desi pare greu de crezut, s-au descoperit cateva astfel de cazuri, astfel ca inspectorii de la Protectia Consumatorului au confiscat marfa contrafacuta, tocmai pentru ca vanzatorii sa nu mai poata sa ii pacaleasca pe clienti.

Au fost gasite mai multe inele si perechi de cercei care trebuiau sa fie din aur, insa erau umplute cu sacaz, iar exemplele pot continua.

S-au gasit deasemenea bratari si pandative, care erau incrustate cu pietre, insa in interior erau umplute cu ipsos, deoarece se dorea ca acestea sa cantareasca mai mult, astfel incat clientii sa plateasca mai multi bani pentru ele.

Un alt caz similar a fost acela al lantisoarelor scoase la vanzare, despre care se pretindea ca sunt din aur, insa ele erau umplute in interior fie cu cupru, fie cu zinc, si asta la fel, doar pentru a pacali clientii sa plateasca mai multi bani in schimbul bijuteriilor.

Ei bine, in aceasta situatie, cu siguranta ar trebui sa eviti sa iti cumperi bijuteriile de la astfel de magazine, si ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre casele de amanet bijuterii.

In momentul in care iti cumperi una sau mai multe bijuterii de la o casa de amanet, ai in primul rand siguranta faptului ca nu te pacaleste nimeni.

In momentul in care clientul isi amaneteaza bijuteriile, acestea sunt verificate de catre personalul casei de amanet, iar cele care nu sunt din aur, cu siguranta nu vor fi amanetate. La fel sta treaba si in cazul bijuteriilor din argint, astfel ca la o casa de amanet nu vor fi primite bijuteriile contrafacute.

Deci, acesta ar fi un prim motiv datorita caruia se merita sa iti cumperi bijuteriile de la o casa de amanet, pe langa faptul ca sunt si mai ieftine. Vei putea sa gasesti orice bijuterie te intereseaza, de la inele si bratari, pana la cercei si lantisoare, si cu siguranta vei face o afacere buna cumparand de aici.

0 Shares
You May Also Like