Vrei sa citesti stiri din Botosani? Le gasesti pe Botosaneanul.ro

0 Shares
0
0
0

Chiar de esti din acest judet, din imprejurimi sau ai rude aici, Botosaneanul te asteapta cu tot felul de informatii utile si stiri de calitate. Zilnic suntem bombardati de tot felul de stiri incorecte, titluri puse doar de clickbait si uneori nu mai stii in ce trusturi de presa sa mai ai incredere.

Multe persoane, ajungand la saturatie, fiindca de fiecare data cand deschid televizorul sau social media vad numai stiri negative, scandaluri si peste tot se vorbeste numai de Covid, intra la cura. Da, la o cura de tot ce inseamna stiri. Si bine-ar fi de-am face toti la fel fiindca ar trebui sa ne traim viata nu sa ne simtim ca suntem la fiecare pas in pericol de moarte iminenta.

La fel ca in orice domeniu, cel jurnalistic are multe mere stricate si e greu sa iti dai seama unde poti gasi articole bazate pe informatii reale. Insa Botosaneanul se remarca printre trusturile de presa unde jurnalismul se face corect, asa ca nu ezita sa descoperi aici stiri Botosani interesante.

Scad chiriile ANL

Un titlu de pe prima pagina a trustului Botosaneanul capteaza atentia. In acest an, in care mai totul s-a dublat ca pret, chiriile ANL se pare ca o iau pe o panta descendenta. In unele cazuri, de la o chirie de 500 de lei s-a ajuns la 240 de lei. In anul 2021 a crescut pretul inclusiv la materialele de constructii, pe langa cele de la electricitate si gaz. Si la fel s-a intamplat si in cazul combustibilului.

Toata populatia asteapta cu sufletul la gura facturile ce urmeaza sa vina. Insa, pentru cei ce locuiesc in blocurile ANL se pare ca aerul e mai respirabil, nesimtind stresul celorlalti. Interventia Guvernului cu o Ordonanta de Urgenta, ce a adus modificari la inceputul verii la Legea 152/1992 in ce priveste locuintele ANL pentru tineri.

Chiriasii vor primi bani inapoi

In prezent chiria pentru o garsoniera sau apartament dintr-un bloc ANL se calculeaza dupa noi criterii. Chiria scade cu cat blocul este mai vechi si suprafata mai redusa. Inainte de luna iulie 2021 se tinea cont de veniturile declarate ale membrilor familiei.

La Botosani chiriasii a peste 1130 de locuinte ANL vor avea parte de o recalculare a chiriilor. Astfel se preintampina situatii de isterie generala. Aceasta procedura se va face doar la expirarea contractelor de 1 an. Exista riscul ca Locativa sa ajunga in situatia de a avea datorii catre chiriasi. Afla mai multe despre acest subiect de pe botosaneanul.ro.

Ce alte stiri Botosani mai gasesti aici

Pe Botosaneanul poti citi stiri din mai multe categorii precum politic, social, invatamant, sanatate, administratie si altele. Poti de asemenea sa tii pasul cu stirile despre vreme si cele de tip breaking news. In fiecare dimineata in timp ce iti savurezi cafeaua citeste stirea zilei. La categoria ancheta zilei poti descoperi numeroase articole detaliate ce contin si fotografii si clipuri video.

Informeaza-te zilnic de la Botosaneanul si tine pasul cu ce se intampla atat in judet, cat si la nivel national.

0 Shares
You May Also Like