Unde iti poti vinde masina?

Unde iti poti vinde masina?

0 Shares
0
0
0

In mod evident, in momentul in care esti detinatorul unui autoturism de mai multi ani de zile, si consideri ca a venit timpul sa ai o masina noua, sau o masina mai noua, te vei gandi ca in primul rand sa iti vinzi vechea masina, iar cu banii obtinuti in schimbul ei, plus banii pe care ii ai deja adunati, iti poti cumpara un alt autoturism mai nou, sau chiar unul nou.

Ei bine, pentru a scapa insa de vechea masina, va trebui sa cauti cea mai buna solutie pentru a o vinde, asa ca ai putea sa postezi anunturi pe site-urile de specialitate, acolo unde vor putea fi o multime de posibili clienti.

In cazul in care astfel nu vei avea succesul dorit, si nu vei gasi prea repede un client pentru masina ta, atunci cu siguranta o solutie inteligenta ar fi aceea de a duce masina intr-un targ auto, iar acolo, vor fi o multime de persoane care isi vor dori o masina.Unde iti poti vinde masina?

In conditiile in care masina ta se prezinta intr-o stare buna atat estetic, cat si privind modul de functionare, atunci cu siguranta daca vei solicita si un pret bun, iti vei gasi un client in cele din urma.

Daca nici asa nu vei reusi sa vinzi masina, atunci vei avea inca o posibilitate, asa ca vei putea incerca la o casa de amanet. Cu siguranta nu te vei prezenta la casa de amanet cu scopul de a vinde masina, ci cu scopul de a obtine un imprumut.

Se stie faptul ca bunurile amanetate, vor fi pierdute indata ce va expira contractul de amanet, in cazul in care clientul nu isi achita datoria.

In aceasta situatie, tot ce va trebui sa faci, va fi sa te prezinti la casa de amanet, iar tinad cont de faptul ca vei putea beneficia de un imprumut de tipul amanet auto, vei putea sa soliciti un astfel de imprumut.

Daca masina pe care iti doresti sa o amanetezi, va arata foarte bine, si va fi in stare perfecta de functionare, atunci cu siguranta vei avea sanse mari de a face o afacere buna.

Pentru asta insa, va trebui sa ai asupra ta cartea ta de identitate, certificatul de inmatriculare al masinii si cartea acesteia de identitate. Daca insa masina este cumparata pe firma, atunci pentru incheierea contractului de amanet, va fi necesara si o copie dupa certificatul de inregistrare al firmei in Registrul Comertului.

Ei bine, daca vei prezenta toate aceste documente, iar suma de bani pe care cei de la casa de amanet ti-o vor oferi, atunci cu siguranta vei putea incheia impreuna cu reprezentantii casei de amanet, un contract de amanet valabil pentru o perioada de 30 de zile.

In aceasta perioada, in cazul in care vei dori sa iti recuperezi masina, vei putea sa iti achiti datoria sis a iti recuperezi masina. In cazul in care vei ramane la ideea ca vrei sa ramai cu banii si ca nu mai ai nevoie de masina, nu vei achita datoria, vei ramane cu banii primiti pe masina.

0 Shares
You May Also Like