Un ghid pentru ambalarea tricourilor

Un ghid pentru ambalarea tricourilor

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, tricoul este cea mai importanta piesa de vestimentatie din garderoba fiecaruia dintre noi. Putem alege sa purtam tricouri casual, tricouri polo sau tricouri personalizate special alese de pe https://www.tricouritari.ro.

Atunci cand vine vorba despre cumpararea tricourilor, cele mai multe persoane isi indreapta atentia mai intai de toate spre materialele din care acestea sunt confectionate. Cele mai multe persoane isi aleg tricouri confectionate din materiale naturale precum bumbacul de exemplu, dat fiind faptul ca aceste materiale ii ofera pielii posibilitatea de a respira.

Culoarea tricourilor reprezinta un alt aspect important. Fiecare isi alege culoarea in functie de preferinte. Exista de-asemenea si tricouri care vin in diferite combinatii de culori.

Un ghid pentru ambalarea tricourilor

Modelul tricoului este un alt aspect foarte important. Fiecare isi poate alege in functie de preferinte tricoul, pentru ca se pot gasi tricouri cu gulerul in V, tricouri polo, tricouri mulate, iar exemplele pot continua.

Foarte multe persoane isi indreapta atentia spre tricouri personalizate, pe care le pot folosi pentru a transmite anumite mesaje, pentru a promova evenimente, etc.

Un lucru foarte important, si pe care cu siguranta cumparatorii il au in vedere, este ambalajul tricourilor. Ambalajul este doar ambalaj, nu? In cele din urma, este produsul final si doar produsul final care conteaza pentru client, iar ambalarea este doar un mijloc de a-l obtine in siguranta, nu-i asa?

Un magazin online de top nu imprima doar tricouri, ci si iubeste tricourile, mai ales pe cele personalizate, care sunt ideale pentru a transmite un mesaj de marca. Acestea fiind spuse, stim, de asemenea, ca exista si alti factori care pot spune acest mesaj, iar unul important este proiectarea ambalajelor.

Haideti sa aruncam o privire la motivul pentru care ambalajul este important pentru marcare si sa ne uitam la cateva sfaturi pentru a va imbraca ambalajul tricoului -, in timp ce privim cateva exemple frumoase si inspirate pe parcurs.

De ce este importanta ambalarea?

Inainte de a ajunge prea departe, sa lamurim care este ambalajul. De dragul acestui articol, vom descrie ambalajul drept tot ceea ce insoteste produsul dvs. cand ajunge la clientul dvs.

Da, obiectivul principal al ambalajului este sa va asigurati ca totul il face clientului dvs. intr-o singura bucata, dar zilele de ambalare pur functionale au disparut de mult. Companiile au preluat faptul ca despachetarea unui produs este o oportunitate masiva de a oferi o experienta incantatoare, care rezoneaza cu destinatarul. Nu este o coincidenta ca copiii adora cadourile despachetate. Intr-un mod mic, sentimentul acela nu dispare niciodata in totalitate.

Acesta nu este nici un supliment suplimentar la scara mica. Companiile isi dedica posturi cu norma intreaga, iar colegiile proiecteaza programe special dedicate proiectarii ambalajelor. Da, o parte din importanta designului ambalajului este doar logistica – cum ar fi ambalajele alimentare si nevoia de a nu-l strica -, dar pentru multe branduri business-to-consumator (B2C), obiectivul de ambalare este de a lua destinatarul pe o calatorie de marca, iar produsul este oala de aur la sfarsitul acesteia.

Deci da, ambalarea ca mijloc de exprimare a marcii dvs. este destul de importanta. Dar daca aveti propriul dvs. brand de tricouri, este posibil sa nu aveti mijloace sau resurse pentru a avea un designer dedicat ambalajelor in echipa dvs.

Sfaturi pentru ambalarea tricourilor

Din fericire pentru dvs., avem cateva sfaturi pro pentru ambalare, care nu vor dura prea mult timp si care pot oferi valoare exponentiala pentru produsul si marca dvs.

Cunoasteti clientul

Acest principiu se aplica aproape tuturor aspectelor de branding si marketing, dar merita repetat la fiecare pas al experientei de brand. Luati in considerare ce experienta vor aprecia clientii dvs. Raspunsul la aceasta intrebare va dicta o mare parte din cum arata experienta dvs. de ambalare, mediul prin care este format, etc.

Adauga valoare

Asa cum am mentionat mai devreme, ambalarea este o oportunitate de a continua sa va povestiti brandul. Inclusiv garantiile de marca precum pliante, cataloage, autocolante sau coafuri ofera clientilor dvs. nu numai o surpriza incantatoare, ci o modalitate de a va promova marca. In plus, iti pastreaza in minte brandul tau ori de cate ori folosesc acest articol inainte.

Mergeti ecologic

Vorbind de zgomot, un plus pentru produsele lor – tesuturi personalizate, autocolante si mailere compostabile – este ca sunt ecologice.

Creati o conexiune emotionala personala (PEC)

Poate cel mai mare beneficiu al ambalajului gandit este oportunitatea pentru dumneavoastra de a crea o conexiune emotionala personala (PEC) cu clientul.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand vine vorba despre alegerea tricourilor, foarte multe persoane tin mai intai de toate cont de calitatea materialelor din care acestea sunt confectionate. Apoi, conteaza foarte mult modelul tricoului si culoarea.

Nu in ultimul rand, oamenii care cauta sa isi cumpere tricouri, fie ele personalizate sau nu, pun mare pret pe ambalajul acestora, dupa cum se poate vedea in randurile de mai sus.

0 Shares
You May Also Like