Totul despre terapia cu ultrasunete

Totul despre terapia cu ultrasunete

0 Shares
0
0
0

Terapia cu ultrasunete se va face cu un aparat ultrasunete. Aceastea metoda de terapie este utilizata in mai multe decenii si cu un succes terapeutic important in zone de afectiuni precum cele pentru reumatism, afectiuni inflamatorii si alte astfel de probleme medicale, dar in ultma vreme utilizarea ultrasunetelor a fost apreciata la valoarea reala de catre saloanele de infrumusetare si centrele spa.

Tratamentele cu ultrasuntete sunt foarte bune pentru remodelare corporala pentru ca reprezinta si una din putinele metode unde intalnim un efect dublu: se vor distruge depozitele de grasime care sau calcifiat si se si dizolva in acelasi timp oferind rezultate vizibile in timp scurt.

Tratamentele cu ultrasunete se utilizeaza in general la fel ca cele folosite in centre medicale, insa obiectul de activitate este remodelarea corporala. Ultrasunetele au rolul de a penetra cu doar cativa milimetri in profunzime, si vor ajunge in zona tesuturilor grase unde se afla de obicei celulita.

Tratamentul impotriva celulitei realizat cu ultrasunete, imbina efectele termice pe care le genereaza ultrasunetele cu actiunile ingredientelor din cremele anticelulitice. Ultrasunetul creeaza vibratii invizibile care sunt percepute usor pe de epiderma si care penetreaza 4-5 cm de grasime subcutanata si sparg depozitele de grasimi care s-au calcifiat. Actioneaza practic similar cu un micro masaj si solicita mecanic tesuturile ce se incalizesc eliminand celulita.

aparat ultrasunete

Aparatele de masaj impotriva celulitei cu ultrasunete lucreaza cu aproximativ un milion de herti pe secunda si creeaza acelasi efect ca si cel pe care il are o dieta. Efectele sunt similare cu cele ale unor diete si sunt date de arderea eficienta a grasimilor subcutanate prin intermediul energiei cinetice pe care o genereaza microvibratiile.

Tratamentele cu ultrasunete pot sa fie aplicate pe zonele care au nevoie de slabire precum abdomenul, soldurile, copasele, fesele, bratele si barbia.

Beneficiile pe care le au tratamentele cu ultrasunete: efectul anticelulitic, redarea elasticitatii tegumentului, efectul impotriva vergeturilor uniformizand culoarea pielii, efectul impotriva cearcanelor si efectul de lifting facial ce se obtine prin stimularea activitatii din celule si prin controlul modului de oxidare celulara. Tratamentele cu ultrasunete permit patrunderea in profunzime a cremelor si produselor profesionale care se aplica pentru a reduce ridurile si pentru a hidrata pielea.

Se realizeaza o sonoforeza aproape perfecta pentru ca ultrasunetele cu ajutorul presiunii acustice au rolul de a mari eficienta ingredientelor active care se pot gasi in cremele impotriva ridurilor, celulitei si vergeturilor.

Exista si contraindicatii pentru tratamentele cu ultrasunete. Se vor combina tratamentele cu ultrasunete si cu impachetari sau cu sedinte de electrostimulare si lifting facial care duc la sporirea efectelor antirid si anticelulitice.

Tratamentul acesta nu se recomanda in cazul persoanelor care sufera de dermatite, au rani deschise, varice si nici purtatorilor de tije sau celor care au afectiuni ale inimii ori astm.

Cu totii ne confruntam cu celulita, iar femeile sunt cele mai predispuse la asta, si de aceea este recomandat sa stim ce ar trebui sa facem pentru a elimina aceste probleme. Celulita se poate transforma intr-o problema serioasa pentru persoanele care tin foarte mult la aspectul fizic impecabil si poate sa genereze stari de stres si de depresie daca nu este eliminata rapid.

0 Shares
You May Also Like