Tipuri de rafturi metalice pe care le gasim la magazine

Tipuri de rafturi metalice pe care le gasim la magazine

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta proprietarii de magazine alimentare, de minimarketuri si cei de supermarketuri, isi doresc sa isi poata expune cat mai bine produsele pentru a fi vazute de catre clienti, iar pentru asta in mod evident, au nevoie de cat mai multe rafturi metalice.

Aceste rafturi care au structura metalica pot sa fie de diferite modele, astfel ca fiecare proprietar de magazin isi va alege tipul de raft pe care il considera ideal pentru a putea sa isi expuna marfa cat mai bine.

De exemplu, rafturile cu structura metalica de mijloc (gondola, dupa denumirea populara), reprezinta solutia ideala pentru expunerea unei game variate de produse, pe care iti doresti sa le vada clientii magazinului tau. Acest tip de raft are o mare capacitate de sustinere, si este ideal pentru a depozita o multime de produse.Tipuri de rafturi metalice pe care le gasim la magazine

Deasemenea rafturile gondola sunt foarte apreciate de catre cei care detin astfel de magazine pentru ca se pot gasi intr-un numar mare de dimensiuni, astfel ca pot sa depoziteze foarte multa marfa. Un astfel de raft, in mod evident va oferi si un aspect estetic magazinului, astfel ca nici nu este de mirare de ce proprietarii isi doresc astfel de rafturi.

Este foarte important de stiut faptul ca acele rafturi metalice care sunt vopsite in camp electrostatic care sa ofere o rezistenta in timp, sunt modulare, astfel ca asigura realizarea tronsoanelor de diferite dimensiuni, si se gasesc in mai multe variante.

Alegerea unor astfel de rafturi poate chiar sa fie o strategie de marketing, pentru ca ele dupa cum am mai spus ofera un aspect estetic magazinului, si stim cu totii ca fiecare client isi alege magazinul de unde sa isi cumpere produsele si in functie de acest lucru.

Cu siguranta proprietarii de aprozaruri, sau chiar si proprietarrii de magazine, care pe langa restul produselor pe care le comercializeaza, au si fructe si legume, in mod evident isi vor indrepta atentia spre rafturi din structura metalica, pe care sa le foloseasca pentru a prezenta cat mai bine clientilor atat fructele cat si legumele pe care le comercializeaza.

Rafturile pentru fructe si legume sunt modulare, astfel ca pot asigura tronsoane de orice dimensiuni si se pot gasi in mai multe variante si dimensiuni. Deasemenea aspectul estetic poate sa difere de la raft la raft, si cromatica deasemenea. Referitor la aceste rafturi trebuie mentionat faptul ca au sistemul de prindere al picioarelor cu orificii duble.

Un alt tip de rafturi care se gaseste intr-un magazin il reprezinta rafturile pentru paine, insa de regula acestea au o structura din lemn, spre deosebire de celelalte doua tipuri de rafturi pe care am ales sa le prezint anterior, si care au o structura metalica.

Aceste rafturi sunt ideale pentru expunerea painii si a produselor de panificatie, astfel ca o multime de magazine alimentare dar si de supermarketuri aleg astfel de rafturi.

Si rafturile pentru paine pot avea mai multe modele si cu siguranta se pot gasi in tot felul de culori, astfel ca proprietarii magazinelor isi pot alege rafturile dupa bunul plac. Cu siguranta si acestea au un rol important in a atrage clientii.

0 Shares
You May Also Like