The Ultimate – Noua Galaxy Tab 3 de la Samsung

The Ultimate- Noua Galaxy Tab 3 de la SamsungDesi uneori putem parea suprasaturati de tehnologie, data fiind aparitia unei multitudini de modele si game de produse de acest gen, se pare ca acesta nu este un motiv sufucient de bun pentru ca tehnologia sa nu se dezvolte.

Marsand pe principiul ca nu sunt toate lucrurile la fel, cei de la Samsung Electronics au anuntat in data de 03 iunie aparitia in Romania a unor super tablete nou- noute. Astfel, tableta Samsung Galaxy Tab 3 in varianta de 8 inch, precum si alternativa ei mai mare, in dimensiune de 10 inch, vor putea fi disponibile in curand in magazinele de profil.

Noile tablete vor oferi astfel utilizatorilor posibilitatea de a impartasi cu cei dragi momentele sau evenimentele marcante, continutul media preferat, vor gasi metode noi de a beneficia de optiuni de vizualizare la parametri exceptionali din punct de vedere calitativ a fisierelor, si se vor bucura de navigarea mult mai facila pe internet.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3, in varianta de 8 inch beneficiaza de functia inovativa S Translator, o functie ce va fi foarte utila in cazul persoanelor obisnuite cu caracterul portabil al tabletelor, ce se transforma odata cu lansarea noii game Samsung in obiecte absolut indispensabile in calatorii.

Beneficiul utilizarii acestei functii consta in faptul ca, atunci cand este necesar, functia de traducere poate fi activata si utilizata atat prin recunoastere vocala, cat si in modul scris, fie prin mesaj text, fie e-mail. Traducerea se poate face in mod bidirectional, vorbit- scris sau vice-versa. In ciuda dimensiunii de 8 inch, modelul beneficiaza de o rama foarte subtire care nu preia din spatiul alocat vizualizarii fisierelor, astfel incat ecranul poate fi folosit la capacitate maxima.

Dintre serviciile Google de care dispune aceasta tableta putem mentiona serviciul Google Search, Google Email, Google Play Store, Google Plus, Google Talk si mai ales serviciul Google Maps.

Pentru persoanele care inca fac un obicei din a citi si a se informa, este disponibila functia “reading mode”, mult imbunatatita datorita tehnologiei de iluminare a ecranului, ce permite vizualizarea corecta din aproape orice unghi. In cazul in care muzica este pasiunea noastra, tableta Samsung Galaxy Tab 3 de 8 inch, pune la dispozitie sistemele audio Sound Alive si Dolby Surround Effect, sisteme ce mai pot fi regasite si la gama de televizoare de ultima generatie ale aceluiasi producator.

Sunetul este astfel mult mai clar, indiferent ca vorbim despre ascultarea unui play-list, sau de simple conversatii in cadrul apelurilor. Functia Group Play ne ajuta sa impartasim cu cei dragi fisierele audio si jocurile preferate, iar functia Story Album este foarte utila in trimiterea fisierelor de tip text sau fotografie. Special pentru fisierele audio, tableta vine la pachet si cu platforma de cautare Youtube. Nivelele de sunet pot fi selectate direct din meniu, iar sistemul este unul dintre cele performante la acest moment.

Tableta poate fi sincronizata cu serviciul de cablu de care beneficiem, permitandu-ne astfel o vizualizare mai buna a fisierelor, direct pe TV, in timp ce ea va functiona in tot acest timp ca o telecomanda performanta pentru televizorul nostru.

Procesorul este un Dual Core de 1,5 Ghz, iar tableta va avea ca sistem de operare noul Android 4.2, mult imbunatatit fata de varianta 4.0 de pana acum. Fisierele vor fi redate la o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, iar modul video poate inregistra pana la 720 de cps. Tableta vine dotata cu doua camere foto, ca si in cazul modelelor precedente, una de 5 megapixeli pozitionata pe spate si una de 1,5 megapixeli pentru apeluri video, pozitionata frontal.

Dimensiunea tabletei este de 209,8 milimetri lungime, 123,8 milimetri latime si, foarte important, grosimea acesteia a scazut destul de mult fata de celelalte modele, ajungand astfel la 7,4 milimetri. Acest aspect se reflecta foarte clar si in greutatea produsului care cantareste doar 314 grame, spre deosebire de modelul Samsung Galaxy Tab 3 in varianta de 10 inch, care cantareste 510 grame. Bateria este de tip Standard, Li-ion, cu o capacitate de 4.450 miliamperi pe ora.

Desi destinat utilizarii acelorasi aplicatii, fata de modelul mai mic, Samsung Galaxy Tab 3 in varianta de 10 inch pare a fi mai mult orientat catre fisierele multimedia, datorita unui set complet de programe pentru muzica sau videoclipuri, dar si pentru imagini. Cu toate acestea, camera foto principala a suferit modificari, in sensul ca are o capacitate de doar 3 megapixeli.

Produsul se prezinta la dimensiuni de 243.1 x 176.1 x 7.95 mm, cu aceeasi baterie standard, diferind insa capacitatea, ce ajunge in cazul acestui model la 6.800 mAh . Ambele variante de tablete vor beneficia de memorie de stocare de 8 sau 16 GB, avand insa posibilitatea de a creste capacitatea printr-un card de memorie de pana la 64 de GB.

Dwyn.ro, cel mai bine dotat site cu produse si echipamente tehnologice, deja pregateste terenul pentru sosirea acestor noi modele de tablete. Acestea vor putea fi disponibile in curand pe site-ul www.dwyn.ro , alaturi de celelalte produse ale marcii Samsung Electronics, recunoscute pe plan mondial pentru calitate si inovativitate in domeniu.

Alte stiri actuale :

1. Samsung renunţă la Galaxy S3. Află de ce
2. FOTO LG îşi prezintă rivalul de Samsung Galaxy S4 pe 7 august
3. Samsung ATIV Q, un hibrid laptop/tabletă de 13″ rulează Windows 8 şi Android 4.2
4. Samsung a redus comenzile pentru modelul Galaxy S4, semnalând vânzări sub aşteptări
5. Alexandru Aldoescu, HR manager al Samsung România: Foarte mulţi tineri încă se „supralicitează“ atunci când aplică pentru un job

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.