Software MDM – ce este si cum se foloseste?

Software MDM – ce este si cum se foloseste?

0 Shares
0
0
0

Software-ul Mobile Device Management (MDM) este utilizat pentru a configura si implementa de la distanta date si aplicatii pe dispozitive mobile, cum ar fi telefoane si PDA-uri.

Acest tip de software permite organizatiilor sa sincronizeze dispozitivele mobile si sa ofere o eficienta mai mare operatorilor de telefonie mobila. Software-ul MDM este legat de: Software-ul de gestionare a dispozitivelor mobile, Software-ul de gestionare a activelor IT si Software-ul de management IT.

  1. Hexnode EMU

Hexnode MDM este o solutie premiata de management al punctelor finale (UEM), care ofera solutii complete de securitate si gestionare a dispozitivelor pentru BYOD si dispozitive detinute de companie.

Cu o gama larga de caracteristici, cum ar fi chioscul interactiv si gestionarea aplicatiilor si containerizarea aliniata, Hexnode MDM ofera mult mai mult pentru a satisface nevoile clientilor sai. Suporta iOS, Android, Windows, Mac si Apple TV si ofera, de asemenea, optiuni de gazduire cloud si la fata locului. Cumpara si o folie protectie telefon.

  • CodeProof

Un software modern de gestionare a mobilitatii intreprinderii care permite companiilor sa securizeze, sa implementeze si sa gestioneze cu usurinta aplicatii mobile si date corporative pe dispozitive mobile ale companiei si ale angajatilor (Bring Your Own Device, BYOD).

Codeproof ofera o platforma BYOD integrata pentru securitate si gestionare mobila bazata pe stiva elastica Amazon cloud, pentru scalabilitate si securitate maxima. Caracteristicile produsului includ MDM, MAM, Enterprise AppStore, Mobile Kiosk, monitorizarea utilizarii datelor si solutii de Geofencing.

  • Miradore

Miradore Online este o solutie gratuita de gestionare a dispozitivelor mobile (MDM) bazata pe cloud, care ajuta la protejarea datelor si dispozitivelor companiei. Simplu de utilizat si configurat, accepta un numar nelimitat de dispozitive desktop iOS, Android, Windows Phone si Windows 10.

Veti putea monitoriza locatia si starea dispozitivelor puteti sterge si bloca dispozitivele pierdute sau furate si automatiza toate operatiunile, de la e-mailuri de configurare pentru a gestiona parolele si setarile Wi-Fi.

  • ManageEngine Mobile Device Manager Plus

ManageEngine Mobile Device Manager Plus este o solutie de management al mobilitatii intreprinderii (EMM) care ofera companiilor capacitatea de a valorifica puterea mobilitatii. Puteti imbunatati productivitatea angajatilor fara a compromite securitatea corporativa, datorita functiilor precum dispozitivele mobile, gestionarea aplicatiilor si a e-mailului, precum si containerizarea dispozitivelor.

Disponibil atat ca solutie on-site, cat si ca cloud, MDM a fost dezvoltat avand in vedere nevoile de securitate ale utilizatorilor si IT.

  • VISO MDM

VISO este o solutie revolutionara multifunctionala de gestionare a dispozitivelor bazata pe cloud, care permite utilizatorilor sa creasca eficacitatea administrativa si educationala, sa reduca complexitatea operationala si sa economiseasca timp si bani, facand gestionarea dispozitivelor mai inteligenta si mai concentrata.

De incredere si integrat de principalii producatori si furnizori globali de dispozitive, VISO este implementat in milioane de dispozitive din intreaga lume, contribuind la cresterea performantei si stabilitatii si la minimizarea timpilor de nefunctionare.

  • WebTitan

Filtru de continut web bazat pe DNS si strat de securitate web pentru intreprinderi care blocheaza malware-ul, ransomware-ul si phishing-ul, asigurand totodata controlul continutului web. WebTitan filtreaza peste 2 miliarde de solicitari DNS in fiecare zi, identifica 300.000 de iteratii malware si are peste 7.500 de clienti.

Disponibil ca gateway sau in cloud. Imbunatatiti-va securitatea cibernetica acum. Incercati astazi o versiune gratuita a WebTitan, cu asistenta inclusa. Sunt disponibile preturi lunare excelente. Administrat pe gazda locala.

0 Shares
You May Also Like