Sfaturi utile pentru curatarea covoarelor

Sfaturi utile pentru curatarea covoarelor

0 Shares
0
0
0

Exista o serie de sfaturi utile pe care le puteti lua in calcul pentru curatarea covoarelor si a altor suprafete din interiorul casei. Cu ajutorul acestora va puteti intretine mult mai usor curatenia si va puteti ocupa de ceea ce este cu adevarat important in viata dumneavoastra.

Bomboane zdrobite lipite de covor

Daca aveti copii in casa, mai devreme sau mai tarziu veti termina cu bomboane lipite in covor. In primul rand, incercati sa scoateti bomboanele cu un cutit de unt. Apoi, inmuiati zona cu un burete scufundat in apa amestecat cu sapun. Este important sa scoateti tot zaharul, altfel acel loc de pe covor va atrage murdaria si resturile mai usor decat zona inconjuratoare.

Sfaturi utile pentru curatarea covoarelor

Dupa indepartarea bomboanelor, uscati locul tamponandu-l cu o carpa de bumbac sau prosoape de hartie.

Curatare profunda in mod regulat

Cel mai bun mod de a pastra mocheta curata si noua este sa o curatati profund in mod regulat, folosind un produs de curatat cu aburi. Curatarea cu abur presupune utilizarea unei solutii de curatare sub presiune injectata adanc in covor prin duze cu jet de apa. Si masina va extrage solutia de curatare impreuna cu murdaria si resturile din covor.

Apa calda si aburul patrund in fibrele de covor pana la baza pentru a inmuia orice pamant, praf sau depozite de grasime. Rezultatul este ca covorul dvs. va fi mai curat decat a fost vreodata, spun specialistii. Ei recomanda ca o gospodarie de patru persoane sa-si curete mocheta la fiecare sase luni.

Daca aveti covoare in casa plus copii sau animale de companie – atunci trebuie sa stiti cum sa va curatati in profunzime covoarele fara un curatator de aburi. Dar trucurile din spatele stiintei de a curata in profunzime petele de pe covor nu sunt neaparat cunostinte comune. De aceea, i-am rugat pe experti sa raspunda unei preocupari foarte importante pe care oamenii o au in mod obisnuit: cum va curatati in profunzime covorul in cel mai bun mod posibil?

servicii curatenie Campia Turzii

Curatarea petelor mici

  • Produse de curatare necesare: bicarbonatul sau sapunul pentru vase (alternativ, puteti utiliza acelasi produs folosit in masinile de curatat cu aburi)
  • Instrumente necesare: periuta de dinti veche, perie, carpa curata sau prosop si galeata

Iata pasii pentru cum sa curatati covorul fara un aparat de curatat cu aburi:

  • Pregatiti o galeata cu apa calda si instrumentul de curatare preferat.
  • Aspirati intreaga zona pe care doriti sa o curatati pentru a scapa de murdarie si praf.
  • Daca folositi bicarbonat, presarati pata pana este complet acoperita. Daca utilizati sapun de vase, masurati dimensiunea petei si folositi o lingura pe 6 pana la 8 inci pe pata.
  • Frecati pana cand vedeti bule.
  • Folosind o perie veche, o periuta de dinti, o carpa sau un prosop, frecati usor pata cu apa calda.
  • Nu inmuiati complet podeaua, ci faceti-o suficient de umeda pentru a indeparta murdaria / pata.
  • Porniti ventilatoarele sau deschideti geamurile din apropiere pentru a permite uscarea covorului.
  • Odata uscat, aspirati din nou.

Sau puteti apela la servicii curatenie Campia Turzii pentru ajutor profesional. Ideal Cleaning este la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori timpul nu va permite sa va intretineti curatenia casei.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like