Sfaturi utile pentru alegerea lenjeriilor de pat

0 Shares
0
0
0

Dupa ce va alegeti cele mai bune pilote si perne este necesar sa va ocupati foarte bine si de restul materialelor si anume de lenjerii.

Daca aveti un cadru de pat fabulos care merita prezentat (sau, daca nu va place sa colectati praf sub patul dvs.), poate ca preferati un aspect mai adaptat. In acest caz puteti folosi huse de saltea. Pernele decorative de la capul patului aduc straturi si textura.

Iti plac pernele? E bine.  Dar incercati sa le mentineti la un minim util. In aceasta configuratie, perna decorativa este asezata in fata, in timp ce pilota si pernele pe care majoritatea dintre noi le dormim sunt stivuite. Aspectul este simplu, curat si sofisticat.

O multime de oameni  mizeaza pe pernele corpului lor, dar incorporarea lor in schema de paturi poate fi o provocare. Luati un exemplu de la Amy Lau si coordonati perna cu celelalte lenjerii, sprijiniti-o in fata celorlalte perne, acoperiti totul cu textile pana la capatul patului si voila: perna  este perfect mascata si integrata in decor.

Adaugati textura si interes cu fete de perna ciudate, dar coordonate. Stripes, un grafic indraznet, un model mic si un solid vor functiona intotdeauna bine impreuna in combinatia potrivita de culoare. Se amesteca pentru a va asigura ca exista diferente suficiente intre modele.

Dupa parerea mea, orice tip de asternut si stil de paturi functioneaza bine cu textile interesante aruncate in amestec.

Sa nu uitam copiii. Paturile cu lenjerii complicate nu sunt paturi usor de facut. Sa recunoastem: Cine doreste sa tina lenjeriile de pat cu o mana si un picior in timp ce echilibreaza si face patul cu cealalta mana si picior? Iti voi spune: nimeni. Deci, pastrati lucrurile simple.

Paturile tween arata sofisticate fara a fi suprasolicitate. Dungile alungesc patul si introduc o textura frumoasa pentru a compensa faptul ca in general paturile tween pot parea plictisitoare. Abordarea cu dungi functioneaza bine si pentru paturile twin. Aceasta camera ar putea gazdui copiii sau oaspetii adulti cu aspectul sau rafinat.

Amestecarea si potrivirea, in stil twin. Paturile twin nu trebuie sa se potriveasca! Imi place ideea de a face ca fiecare pat sa reflecte personalitatea omului care doarme in el.

Daca sunteti ca majoritatea oamenilor, petreceti aproximativ o treime din zi dormin (mai putin, poate, daca sunteti un parinte sau un student  care este in sesiune). Si cea mai importanta piesa a puzzle-ului este perna. Alegeti una gresita si veti face mereu schimbari sau va va durea gatul continuu. Tineti minte aceste sfaturi in timp ce cumparati perna buna.

Alegeti corect materialul de umplere. Preferinta dvs. este la fel de individuala ca si dvs., dar exista trei tipuri majore de umpluturi.

Daca va place ceva moale si maleabil, puteti alege o husa maleabila sau o umplutura de pene. Aceste materiale pastreaza caldura si va ajuta sa va tineti cald in noaptea rece. In variantele de buna calitate, cautati un indicator numit putere de umplere, care se refera la cantitatea de umplere a pernei (mai mult umplutura, si veti avea o parna mai moale).

0 Shares
You May Also Like