Sfaturi pentru ingirjirea gentilor de piele

Sfaturi pentru ingrijirea gentilor de piele

0 Shares
0
0
0

Cand investim foarte mult in genti piele, este foarte important sa avem grija de ele cat mai bine si sa le conservam pentru cat mai mult timp.

Iubim gentile, acestea fiind accesorii care pot sa scoata in evidenta toate tinutele. Gentile ne fac sa fim mai stralucitoare, dar si mai increzatoare si pot sa puna in evidenta chiar si gusturile rafinate. Gentile din piele pot sa spuna multe despre stilul unei persoane: modul de viata, pasiunile, gusturile, cu ce anume va ocupati, si va pot astfel contura foarte bine personalitatea.

Gentile, accesoriile, servietele si alte produse confectionate din piele pe care le avem in fiecare zi ar trebui sa fie de fiecare data elegante fara sa mai conteze sezonul, vara ori iarna, pe canicula sau pe ploaie. In cazul in care primul pas ar fi acela de a cumpara numai produse de calitate, facute din piele naturala e important si sa stim cum le putem pastra sau cum sa avem cat mai bine grija de ele penru ca acestea sa isi pastreze frumusetea odata cu trecerea timpului.

Secretul este sa le tratam ca pe bijuterii, dar nu ar trebui sa ignorati recomandarile in ceea ce priveste curatarea lor.

Pentru a curata gentile, servietele si alte produse din piele exista produse speciale de curatare ce se gasesc in magazine de incaltaminte sau pur si simplu in supermarketuri. Acestea nu doar curata geanta ci o si protejeaza de diversi agenti daunatori precum ploaia, soarele, vantul si praful.

Testati produsele pe care urmeaza sa le utilizati pentru a curata geanta prima data pe o zona care nu se vede, si apoi, daca rezultatul este favorabil puteti sa aplicati solutia pe intreaga suprafata utilizand materiale moi si fine sau o piele de caprioara.

Sfaturi pentru ingirjirea gentilor de piele

Pentru pete care se scot greu ar trebui sa mergeti la curatatorii. Curatatoriile chimice pot sa deterioreze pielea si este posibil ca in timp pielea sa incepe sa crape. Curatatoriile care se ocupa in mod special cu produsele din piele au si solutii speciale pentru piele si au si experienta, asa ca puteti sa apelati cu incredere la ele.

In cazul in care gentile de piele se uda ar trebui sa le lasati sa se usuce natural, la temperatura camerei. Daca este piele intoarsa o puteti tampona usor utilizand un prosop fin pentru ca pielea sa isi recapete aspectul poros.

In cazul in care gentile din piele au si portiuni confectionate din piele artificiala si acestea se uda le puteti usca utilizand un foehn setat la cea mai mica temperatura.

Nu utilizati lotiuni de curatare care nu sunt adaptate pentru piele precum crema de pantofi sau uleiul de castor. Acestea contin mai multe ingrediente care pot sa afecteze, si nu in mod pozitiv, articolul din piele.

Incercati sa dat cu fixativ pe suprafata gentii si nu puneti obiecte grele ori pentru perioade lungi in geanta pentru ca vor afecta aspectul pe care il avea initial geanta. O geanta din piele naturala trebuie sa poata sa respire. Atunci cand se schimba sezonul puneti-le la pastrat in asa fel incat pielea sa poata respira.

0 Shares
You May Also Like