Sfaturi pentru a manca pizza corect

Sfaturi pentru a manca pizza corect

0 Shares
0
0
0

Mananca o pizza de aperitiv tinandu-o in mana daca esti la un restaurant. Unele restaurante italiene ofera pizza intrega ca aperitiv pentru masa. Daca este cazul, puteti sa luati o felie si sa o tineti in mana. Incercati sa ramaneti la o felie pana cand toata lumea de la masa a obtinut o bucata.

Daca purtati haine frumoase si va ingrijorati de caderea unor toppinguri pe haine, puteti folosi o furculita si un cutit pentru a va manca pizza, atata timp cat exista farfurii de aperitiv pentru a va pune felia.

Aratati-va manierele consumand pizza cu o furculita si cutit daca sunteti la o masa de afaceri. In orice fel de cina formala, unde pizza este intrarea principala, puneti felia pe farfuria dvs. si folositi furculita si cutitul pentru a o taia in bucati mai mici. Evitati sa luati felia cu mainile, ceea ce poate fi inutil si dezordonat. Acest lucru va va impiedica sa obtineti sos si topping pe haine sau fata in timp ce mancati si este mai usor sa vorbiti in timp ce mancati.Sfaturi pentru a manca pizza corect

Urmati actiunile gazdei daca nu sunteti sigur cum sa va mancati felia. Intr-o cina formala, daca nu stiti eticheta potrivita pentru a va manca mancarea, va puteti uita intotdeauna la gazda pentru a vedea ce este acceptabil. Cand pizza ajunge la masa, lasati-l pe bucatar sa-si ia prima felie, ceea ce va va oferi timp pentru a observa ce fac.

Incercati sa evitati sa priviti la oameni in timp ce mananca, ceea ce poate fi considerat nepoliticos. In schimb, concentrati-va pe obtinerea pizza pe farfuria dvs. si apoi priviti-i pentru a vedea cum o mananca.

Pastrati parerea personala pentru a evita conflictul. In functie de locul unde va aflati, modul corect de a manca pizza ar putea fi un subiect controversat. Daca sunteti la cina si cineva mananca pizza diferit decat ati dori, evitati sa faceti comentarii despre asta. Urmariti comportamentul gazdei si mancati modul in care mananca pentru a fi politicos.

Daca cineva face un comentariu despre felul in care mancati pizza, treceti peste. Multi oameni au opinii puternice cu privire la modul corect de a manca o pizza din cauza locului de unde provin. Doar amintiti-va, tot ce conteaza este ca va bucurati de felii delicioase din fata ta,  poti comanda pizza acasa si o vei manca asa cum consideri.

A manca o felie de pizza este cam ca a lua un dus: toata lumea o face, dar nu exact in acelasi mod.

Nu am de gand sa spun ca am mancat mai multe felii de pizza decat am facut dusuri (pentru ca ar putea fi urat), dar numarul este probabil mai aproape decat credeai. Conditii de viata in New York fac ca pizza sa fie o parte importanta a vietii, indiferent daca este mancata la ora 2:00 dimineata sambata, din frigider la ora 10:00 dimineata urmatoare sau in fereastra de cincisprezece minute dintre intalniri intr-o Marti dupa amiaza. Daca mergeti in orice bloc din New York, veti vedea pe cineva care mananca o felie.

0 Shares
You May Also Like