Serviciul de inchirieri imprimante – ideal pentru orice business

0 Shares
0
0
0

Imprimanta este un dispozitiv de care avem nevoie indiferent de afacerea pe care o detinem. Aceasta are capacitatea de a imprima diferite acte, esentiale intr-un business. Chiar daca domeniul virtual a luat amploare si mai toata lumea detine documente in acest format, este foarte util sa dispunem de ele si in format fizic.

Uneori se pot bloca sau sterge servere, se pot defecta calculatoare si astfel putem pierde cu usurinta documente importante. In acest fel, imprimanta poate sa iti ofere posibilitatea de a avea documentele in format fizic. O imprimanta de calitate are un pret destul de ridicat, insa serviciul de inchirieri imprimante este mult mai avantajos.

La inchirieri-imprimante.ro ai la dispozitie multiple echipamente de acest tip pe care le poti inchiria pentru afacerea ta. Atunci cand ai nevoie de o imprimanta si totusi nu vrei sa aloci un cost foarte mare acestui aspect, inchirierea e cea mai buna solutie.

In plus, te poti bucura si de cateva consumabile – un alt avantaj al inchirierii. In functie de tipul afacerii tale, ai nevoie mai mult sau mai putin de un astfel de dispozitiv. Daca te incadrezi in categoria celor care necesita neaparat o imprimanta, atunci cu siguranta va trebui fie sa o cumperi, fie sa o inchiriezi.

Exista o multime de momente in care angajatii vor sa scoata anumite fisiere la imprimanta, iar cele care nu sunt profesionale au o durata mai mare de asteptare pentru finalizarea lor. In acest caz, cel mai probabil nu iti doresti sa scada din volumul de munca. O imprimanta profesionala are capacitatea de a scoate cateva zeci de pagini intr-un minut, asadar angajatii nu vor fi nevoiti sa astepte prea mult.

Serviciul de inchirieri imprimante – ideal pentru orice business

Site-ul inchirieri-imprimante.ro iti prezinta mai multe oferte dintre care poti alege ceva ideal pentru afacerea ta. In functie de imprimanta de care ai nevoie, de ce specificatii sunt necesare in cadrul business-ului tau, dar si de standardele de calitate pe care ti le doresti, poti opta pentru mai multe echipamente. Pachetele lunare includ un numar de pagini, service, toner, dar si consultanta.

In pretul chiriei lunare intra toate acestea, asadar nu trebuie sa te ingrijorezi asupra acestui aspect. Se va printa cu tonerul pe care ei ti-l pun la dispozitie, poti solicita consultanta pentru a alege produsul de care ai nevoie, iar daca imprimanta se defecteaza poti opta pentru service. De asemenea, poti alege numarul de pagini care sa fie incluse in pret, color si alb-negru.

Mai ieftin si mult mai util

Preturile pentru inchirieri imprimante in Bucuresti sau alte orase sunt mult mai scazute decat in cazul in care ai cumpara una. Daca pretul uneia noi ajunge la cateva mii de lei, pentru inchiriere vei plati doar cateva sute. Pe langa acest lucru, ai si consumabilele incluse in chiriei lunare, care pot ajunge si ele la un pret de cateva sute de lei.

In functie de ceea ce ai nevoie, pe site-ul inchirieri-imprimante.ro sunt disponibile mai multe pachete si dispozitive.

0 Shares
You May Also Like