Programarea ta la un salon de frumusete in 2 click-uri si 3 minute

0 Shares
0
0
0

Asta înseamnă tehnologie avansată! Să poți să îți eficientizezi la maxim timpul, inteligent, simplu și rapid și să-ți mai rămână și timp pentru tine să te poți relaxa. Sunt mai multe avantaje în ceea ce privește tehnologia modernă, însă timpul era una din problemele noastre cu care ne confruntăm aproape zilnic.

Astfel, cu ajutorul internetului și a motoarelor de căutare, ne putem programa la o instituție publică, la o clinică, putem face plata facturilor online, facem shopping oricând dorim sau ne putem programa la un salon de hair and beauty.

Cum ne putem programa online la un salon de beauty simplu și rapid

Și pentru că detaliile fac diferența, Stailer.ro este o platformă online cu ajutorul căruia ne putem face o programare la salonul dorit la orice oră și zi ne dorim noi.

Este un nou concept în industria frumuseții care a prins la publicul larg foarte bine. Cu Stailer putem avea o experiență remarcabilă în acest domeniu pentru că:

  • prezintă o gamă foarte diversificată de servicii pe această nișă;
  • te poți programa online la orice oră din zi sau din noapte;
  • platforma este 100% gratuită;
  • poți alege sau nu să îți faci cont pentru că o poți utiliza indiferent de opțiunea aleasă;
  • nu percepe costuri în contextul amânării sau anulării unei programări;
  • se remarcă prin esteticieni sau hairstyliști, după caz, de calitate, serioși și cu experiență vastă în acest domeniu;
  • îți poți descoperi salonul sau stilistul tău preferat;
  • se adresează atât femeilor, cât și bărbaților;
  • găsești fotografii cu fiecare salon în parte, prețurile și durata fiecărui serviciu oferit;
  • găsești recenziile persoanelor care s-au programat deja cu platforma Stailer și poți citi experiența acestora.

Dacă vrei să găsești saloane de make-up in Iasi, Cluj Napoca, București, Oradea sau Timișoara, intră pe Stailer și programează-te.  Mai mult decât atât, poți găsi și servicii precum tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, tratamente faciale, masaje, epilare definitivă sau pentru bărbați tuns și aranjatul bărbii.

Cu platforma Stailer economisim timp prețios în a sta cu familia, pentru că nu mai este necesar să apelăm la metoda clasică de a da o grămadă de telefoane pentru a găsi și a ne programa la un salon de beauty.

Astfel, fie ca ești în metrou, în drum spre birou, la cumpărături, la pauza de masă de la job sau chiar seara în pat, cu Stailer te programezi când dorești, la ce salon și stilist ți se potrivește, în 2 click-uri și 3 minute.

Date de contact: support@stailer.ro

0 Shares
You May Also Like