Pompe submersibile: ce ar trebui sa cautati in momentul achizitionarii?

Pompe submersibile: ce ar trebui sa cautati in momentul achizitionarii?

0 Shares
0
0
0

Pompa submersibila pe care o alegeti va depinde de nevoile dumneavoastra si de conditiile mediului de lucru. Exista cativa factori care trebuie luati in considerare atunci cand selectati pompa potrivita:

– Debitul pompei;

– Tipul de montare a pompei;

– Puterea pompei;

– Materialele folosite in constructie;

– Ridicarea maxima a pompei;

– Presiunea maxima a pompei;

– Temperatura de functionare a pompei.

Atunci cand selectati o pompa submersibila, trebuie sa va uitati mai intai la debitul pompei. Debitul determina cantitatea de apa pe care pompa o poate pompa pe ora. Ar trebui sa selectati o pompa cu un debit care sa corespunda nevoilor dumneavoastra. De asemenea, ar trebui sa va uitati la tipul de montare a pompei.

Puteti selecta dintre o pompa verticala submersibila si una submersibila normala. Daca selectati o pompa submersibila, o puteti monta sub suprafata apei. O pompa verticala submersibila, pe de alta parte, este montata pe partea laterala a apei si are o refulare verticala.

De asemenea, ar trebui sa luati in considerare puterea pompei submersibile. Puterea pompei va determina cat de bine se poate descurca cu niveluri ridicate ale apei. In timp ce o pompa cu putere mica s-ar putea sa nu fie capabila sa faca fata unui nivel ridicat al apei, o pompa cu putere mare va putea face fata cu usurinta unui nivel ridicat al apei.

Totodata, ar trebui sa va uitati la materialele utilizate in constructia pompei. Pompele din gama inferioara folosesc adesea materiale plastice ieftine, care tind sa se strice rapid. Daca doriti ca pompa va tina ani de zile, ar trebui sa selectati o pompa de caliatate care este fabricata din materiale durabile.

Ar trebui sa va uitati, de asemenea, la inaltimea maxima si la presiunea maxima a pompei submersibile. Ridicarea maxima se refera la distanta dintre aspiratia si refularea pompei.

Este indicat sa selectati o pompa cu o inaltime maxima care este mai mica decat distanta dintre sursa de apa si rezervorul de apa. Presiunea de presiune a pompei se refera la presiunea necesara pentru a porni pompa.

Ar trebui sa selectati o pompa cu o presiune de pornire care este mai mica decat presiunea apei dumneavoastra. De asemenea, ar trebui sa va uitati la temperatura de functionare a pompei submersibile. Asigurati-va ca selectati o pompa submersibila care poate face fata temperaturii apei din zona in care doriti sa o utilizati.

Pompe submersibile de calitate si fiabilitate de durata

Atunci cand selectati o pompa submersibila, ar trebui sa acordati o atentie deosebita marcii si modelului. Numele de marca al pompei va va permite sa stiti daca aceasta este de inalta calitate si fiabila. Indicat este sa selectati o pompa submersibila de inalta calitate care poate dura ani de zile. Puteti creste longevitatea pompei submersibile prin selectarea uneia cu un finisaj rezistent la coroziune si un design de montare deasupra solului.

Cand va uitati la marca pompei, asigurati-va ca este de calitate si ca are feedback pozitiv din partea clientilor anteriori. In acest sens, achizitionad o pompa submersibila Micul Fermier 750w veti fi incantati pe perioada utilizarii, aceasta oferind un mod de lucru simplu si eficient.

0 Shares
You May Also Like