Penguin necesitate sau nu?

Penguin necesitate sau nu?In ultimii ani tehnologia a inregistrat un real progres, motiv pentru care in momentul de fata ne putem bucura de foarte multe lucruri oferite de tehnologie.

Din punctul meu de vedere una din cele mai mari facilitati oferite de catre acest progres inregistrat de tehnologie este internetul. Sincer eu unul nu as putea sa imi imaginez cum s-ar desfasura activitatea noastra daca nu am avea parte de internet.

Odata cu mediatizarea internetului si a oportunitatilor oferite au aparut foarte multe persoane care au dorit sa profite de pe urma acestor posibilitati oferite de internet. Astfel au aparut din ce in ce mai multe site-uri dornice de a atrage un numar cat mai mare de vizitatori.

Datorita acestei explozii informationale, Google a fost obligat sa schimbe din ce in ce mai des modul de indexare a paginilor web. Prin aceste schimbari Google a dorit eliminarea acelor site-uri care nu fac altceva decat sa deranjeze din toate punctele de vedere.

[adsenseyu1]

Pe langa modul de indexare a paginilor web, Google a reusit prin lansarea de noi update-uri sa imbunatateasca o serie de servicii seo, servicii de care depinde in cea mai mare masura modul de indexare a paginilor web.

Datorita acestor update-uri piata serviciilor seo din Romania si nu numai s-a imbunatatit considerabil, deoarece au ramas activi doar cei care sunt cu adevarat profesionisti in acest domeniu. www.danbradu.ro ofera optimizare seo gratis aproape din punct de vedere calitate pret din punctul meu de vedere unul din cele mai profesioniste site-uri de profil din tara noastra.


Penguin a fost introdus in 2012, iar anul acesta cei de la Google au lansat si versiunea 2.0 a Penguin. Probabil va intrebati care este rostul acestor update-uri nu? Pai cei de la Google doresc ca prin intermediul lor sa ii forteze un pic pe specialistii seo sa schimbe metodele de promovare. In acelasi timp se doreste afectarea acelor site-uri care folosesc practicile black, white, grey hat, etc.

O prima functie a Penguin se refera la cuvintele cheie, cuvinte care sunt utilizate in exces de catre posesorii de site-uri, deoarece acestia cred ca utilizarea in exces a anumitor cuvinte cheie ii va ajuta! Nimic mai fals decat aceasta impresie!

O alta functie a acestui minunat update se refera la link building. Acesta este un proces preferat de majoritatea posesorilor de site-uri deoarece cu ajutorul lui, se obtine trafic de la alte site-uri precum si o expunere mai mare in motoarele de cautare. Foarte multi utilizatori de site-uri prefera sa construiasca acest link buildin automat, lucru care de la aparitia Penguin nu mai este tolerat.

[adsenseyu1]

Pentru a evita acest impediment este recomandat sa existe intodeauna un raport intre numarul de link-uri si relevanta lor. Desi, nu exista un procent care sa asigure succesul, de obicei se foloseste un procent de 70% pentru numarul de link-uri de calitate, si 30% pentru link-urile cu rating mai mic.

Sper ca am reusit sa va fac un pic curiosi despre acest concept care asa cum ziceam, a devenit din ce in ce mai important in mediul online romanesc. Pentru mai multe detalii referitoare la servicii de optimizare SEO, accesati www.danbradu.ro.


Alte stiri actuale :

1. 2013: The Year In Google SEO So Far
2. Google Panda, Penguin & Phantom: 3 Recovery Examples
3. Google’s Penguin Dents Small Business Profits
4. Google’s Disavow Process and Penguin 2.0 Recovery
5. It’s Time to Burst the Hotel SEO Bubble: What Hotels Really Need to Know
6. Why and How Google-Friendly Web Copywriting Can Help You Run a Thriving Business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.