Nunta intr-o destinatie indepartata

Nunta intr-o destinatie indepartata

0 Shares
0
0
0

Ti-ai imaginat vreodata ca te casatoresti pe o plaja paradisiaca, care se afla de cealalta parte a tarii? Dar castelele medievale europene?

Nunta intr-o destinatie indepartata inseamna “sa te casatoresti in locul dorit de tine.” Poate fi intr-un alt stat, oras sau chiar in tara! Cine alege destinatia sunt mireasa si mirele, care pot investi in destinatii paradisiace si romantice.

Realizarea unei nunti cu destinatie indepartata ofera o experienta de neuitat si oaspetilor, la urma urmei, ei se programeaza pe tot parcursul anului pentru a fi alaturi de tine in acea zi speciala.

Cum sa organizezi o nunta cu destinatie indepartata?

Este nevoie de o planificare dubla, deoarece totul se va misca in alta parte. Deci, incepe sa organizezi nunta cat mai curand posibil ca totul sa functioneze perfect. Un an mai devreme este ideal. Mai putin decat atat poate fi deja considerat “nebunie”.

In general, cuplurile angajeaza un organizator specializat care se poate ocupa de toate detaliile nuntii dar, cum nu toata lumea are acest buget de cheltuit, unele cupluri programeaza nunta pe cont propriu, cu ajutorul site-urilor de nunta.

Primul lucru care trebuie decis este: numarul de oaspeti.

Destinatie nunta in doi

Nunta cu destinatie indepartata pentru doi nu este nimic mai mult decat nunta cu prezenta miresei si mirelui, fara nici un oaspete. In acest fel, este mult mai usor sa se organizeze nunta, deoarece mireasa si mirele nu trebuie sa isi faca griji cu privire la subiecte, cum ar fi decorarea petrecerii si bufetul.

Pentru ceremonie, mireasa si mirele pot alege un loc de vis – acesta poate fi chiar si cele mai neobisnuite locuri – cum ar fi in fata Turnului Eiffel din Franta.

Oaspetii

Pentru a incepe, trimiteti o pre-invitatie cu detaliile locului de desfasurare si ceremonia, intre 06 si 08 luni inainte de nunta, astfel incat oaspetii sa se poata organiza si calatori in momentul nuntii.

Cati oaspeti pot suna?

Cat mai multi oaspeti doriti. Amintesteti ca nuntile cu destinatie indepartata sunt mai intime decat nuntile traditionale, asa ca nu este nevoie sa sunati 300 de persoane. Invitati familia si prietenii apropiati. Calatoria va fi de neuitat pentru voi toti.

Trebuie sa platesc costurile oaspetilor?

Nu este o regula, depinde foarte mult de situatia financiara a miresei si mirelui. Daca iti permiti cheltuielile intregii familii, atunci merita sa o faci. In caz contrar, este bine sa le lasi cheltuielile.

Local

Acorda prioritate hotelurilor care sunt pregatite sa organizeze si sa gazduiasca acest tip de ceremonie. Inainte de a incheia contractul, discuta cu ei despre toate detaliile petrecerii si cauta sa cunosti opinia mai multor cupluri care au trecut prin aceasta experienta pentru a cunoaste avantajele si dezavantajele de a organiza nunta.

Indiciu: Calatoriti amandoi cu cateva zile inainte de ceremonie pentru a decide si a da o nota finala cu privire la micile detalii. In acest fel, daca doresti sa schimbi ceva in meniu sau in decor, poti avea mai mult timp pentru a te organiza.

Programul de nunta

Creeaza-ti un program pentru ca petrecerea ta de nunta sa dureze zile intregi! In functie de destinatie, poti rezerva o vizita pentru a cunoaste orasul in prima zi, o petrecere cocktail pentru a doua si o mega petrecere pentru a sarbatori nunta in a treia. Este pentru a sarbatori unirea ta cu stil!

Nu rata sfaturile noastre cu privire la cele mai bune locuri pentru a calatori, si a verifica daca este cea mai buna destinatie din intreaga lume sau daca trebuie sa cauti mai multe destinati posibile ca loc de nunta! De asemenea daca nunta va consuma aproape tot bugetul poti sa recurgi la rochii de mireasa ieftine Cluj ca sa ai totul sub control.

0 Shares