Nu amana vizita la stomatolog

0 Shares
0
0
0

Nu amana vizita la stomatolog
Desi dintii sunt parti ale corpului nostru care ne ofera o multime de beneficii, multi dintre noi avem tendinta de a-i neglija. O carie mica parca nu este atat de problematica iar sangerarea gingiilor nu pare a fi chiar atat de grava.

Cu toate astea, oricare dintre aceste 2 semne ascunde probleme mult mai grave, care in timp pot deveni foarte suparatoare. Este adevarat, exista o frica de dentist, care este intalnita la majoritatea populatiei.

Aceasta frica insa, nu este justificata, cel putin nu in anul 2015, cand cabinetele stomatologice sunt din ce in ce mai dotate cu tehnologii moderne si reusesc sa ofere servicii care nu implica nici durere, nici costuri mari.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa mergi la stomatolog in cel mai scurt timp?[adsenseyu1]

Unul dintre motivele principale este sanatatea. O problema stomatologica poate avansa rapid si se poate transforma intr-o problema de sanatate care sa afecteze intregul corp. Nu iti doresti sa fii bolnav peste 5-10 sau 15 ani, asadar, vizita la stomatolog nu ar trebui sa fie amanata.

Un alt motiv este dat de imaginea in societate. Toata lumea stie ca zambetul este un adevarat reprezentant al imaginii fiecarei persoane. Cu un zambet poti sa destinzi atmosfera, poti sa deschizi usi si poti sa cuceresti persoane. Fara doar si poate, iti doresti un zambet perfect pentru o perioada lunga de timp, iar acest lucru il poti obtine doar printr-o vizita la stomatolog.

Nu in ultimul rand, o vizita la dentist trebuie sa fie motivata de partea financiara. Daca lasi problemele dentare sa astepte, acestea se vor agrava si in scurt timp, o cheltuiala mica, pentru o simpla carie, se poate transforma intr-o cheltuiala uriasa, pentru lucrari stomatologice complexe.

[adsenseyu1]

Unde sa mergi la dentist?

Daca nu ai luat pana acum contact cu un dentist, este bine sa il cauti pe cel mai bun. Evident, trebuie sa cauti un cabinet stomatologic din orasul tau. Daca esti din Iasi, cauta un cabinet stomatologic Iasi care sa respecte urmatoarele criterii:

– Sa fie cat mai aproape de casa, in asa fel incat atunci cand ai o urgenta, sa poti ajunge repede;
– Sa fie cat mai bine dotat cu aparatura noua;
– Sa aina un feedback bun din partea altor pacienti.

Vei descoperi ca internetul este plin de pareri despre dentisti si despre modul in care acestia lucreaza, asadar, vei putea sa iei cea mai buna decizie.

0 Shares
You May Also Like