Modelarea buzelor

Modelarea buzelor

0 Shares
0
0
0

Se spune ca in zilele noastre buzele simbolizeaza perfectiunea femeii moderne, asa ca acestea trebuie sa aiba un aspect cat mai natural si cat mai sanatos.

Deasemenea, buzele trebuie sa aiba un aspect placut care sa fie in armonie cu toate trasaturile, si imbunatatesc remarcabil aspectul fizic.

Ei bine, femeile care nu sunt multumite de modul in care arata buzele lor, pot oricand opta pentru o interventie de modelare buze, iar in cele ce urmeaza vom dezbate acest aspect.

Modelarea buzelor

Specialistii sunt constienti de faptul ca o modelare buze nu inseamna doar marirea buzelor, ci un ansamblu intreg de operatiuni terapeutice. Atunci cand discutam despre modelarea buzelor, ne putem referi la conturarea liniei buzelor care se face cu injectii liniare de jur imprejurul buzelor. Conturarea liniei buzelor accentueaza foarte mult forma lor naturala.

Apoi, tot atunci cand discutam despre modelarea buzelor trebuie sa mentionam faptul ca ne putem referi si la ridicarea comisurilor care ofera un aspect mai vesel si mai pozitiv. In momentul in care coltul gurii priveste spre inferior, se formeaza un aspect de tristete si de nevativitate.

Tot atunci cand discutam despre modelarea buzelor, trebuie sa precizam faptul ca ridurile periorale pot sa fie inlaturate doar prin cateva injectii suplimentare de umplere a tratamentului.

Pentru un tratament de modelare al buzelor, pot opta persoanele care au buzele mici, buzele lipsite de volum sau persoanele care au buzele asimetrice.

Pentru modelarea buzelor mai pot opta si femeile care isi doresc un adaos de contur si de volum, pentru a avea un aspect cat mai seducator al buzelor normale.

Totodata trebuie precizat ca pentru modelarea buzelor pot opta si femeile care au buzele ridate si atrofiate, iar aici de regula discutam despre femeile care sunt trecute de 40 de ani.

Ei bine, persoanele care nu sunt multumite de modul in care arata buzele lor, ar fi indicat sa le spuna chirurgilor plasticieni ce anume nu le place la buzele lor, si care sunt asteptarile pe care le au.

In functie de preferintele fiecarei paciente, un chirurg plastician va stii care este tratamentul ideal de modelare sau de remodelare a buzelor.

Un asemenea tratament de modelare a buzelor, cu siguranta nu este dureros, iar in cazul in care se impune, chirurgul va anestezia zona buzelor, pentru ca persoana care isi doreste modelarea buzelro sa nu simta durere.

De regula, un tratament de modelare a buzelor poate sa dureze undeva intre 5 si 15 minute, insa tratamentul poate dura si mai mult daca pacientul sau pacienta are nevoie de anestezie.

Cat despre perioada de recuperare, trebuie precizat faptul ca aceasta nu exista, astfel incat pacientii pot sa isi reia activitatea oricand isi doresc, imediat dupa tratament.

Asadar, acestea fiind spuse, cu siguranta persoanele care nu sunt multimite de buzele lor (in mod special femeile), pot apela cu incredere la serviciile unui chirurg plastician, care le poate sta la dispozitie cu o interventie de modelare buze.

Dupa o asemenea interventie, cu siguranta doamnele si domnisoarele vor ajunge sa aiba buzele asa cum au visat mereu.

0 Shares
You May Also Like