Livrezi simplu comenzile de mancare la domiciliu cu softul catering

0 Shares
0
0
0

Piata de livrare a alimentelor a devenit un fenomen global si nu mai este vorba doar despre a livra pizza. Oamenii doresc mai ales sa comande mancare de la restaurantele lor preferate si sa o primeasca in cel mai scurt timp comanda.

Cu doar cateva ani in urmă, cele mai bune restaurante isi extindeau locatiile pentru a putea primi cat mai multi clienti, dar acum isi modernizeaza restaurantele cu soft-uri care sa ii ajute sa isi mute focusul spre online sa poata livra eficient.

Restaurantele de succes se concentreaza acum pe eficientizarea proceselor de business pentru a livra comenzile de mancare cat mai repede si a castiga bani din operatiuni alternative, cum ar fi catering sau comenzi online de mancare. Proprietarii restaurantelor de astazi pot genera venituri suplimentare prin cateringul evenimentelor speciale si livrarea de mancare consumatorilor.

Va intrebati de ce serviciul de livrare a restaurantelor online a devenit atat de popular in randul consumatorilor? Pentru inceput, aceste servicii sunt incredibil de convenabile deoarece permit consumatorilor sa comande de acasa sau de la birou fara a fi nevoie sa se deplaseze pana la restaurant.

In plus, aceste servicii incurajeaza oamenii sa rasfoiasca meniurile mai multor restaurante si sa descopere noi preparate, pe care nu le incercase pana acum, fapt ce aduce la accelerarea vanzarilor.

De ce restaurantul dvs. ar trebui sa ofere servicii de livrare online?

Daca doriti sa cresteti vanzarile, adaugarea serviciului de livrare la restaurantul dvs. va v-a ajuta sa va diferentiati de concurenta – sau cel putin să tineti pasul cu ele.

Cand oferi servicii de livrare online, te deschizi catre un numar imens de potentiali clienti noi. Prin simpla utilizare a unui sistem de comenzi convenabil, sansele dvs. de a va castiga profitul cresc substantial.

Ce soft ar fi potrivit pentru restaurantul dumneavoastra?

Noi va propunem un soft horeca, care are la baza un sistem de gestiune pentru comenzile online pentru restaurantul dumneavoastra.

Mai exact, este o solutie mobila de preluare si prelucrare a comenzilor din online de mancare ce te ajuta sa castigi timp si o organizare mai buna, realizata de catre compania WebMagnat.

Aceasta solutie este testata si garantata, dezvoltata cu multi alti jucatori din domeniul food. Aceasta solutie este alcatuita dintr-un magazin online special conceput pentru seriviciul de delivery, dintr-un sistem crm si o aplicatie moblia pentru livratori.

Mai mult decat atat, veti primi 3 bonusuri care vor fi un mare ajutor pentru restaurantul dvs. Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta solutie si inclusiv, despre ce bonusuri veti primi, puteti citi mai multe aici .

Pentru a fi mereu in pas cu tendintele pietei, noi va sfatuim sa alegeti un astfel de soft horeca pentru a avea clienti mai multumiti si pentru a avea o organizare mai buna, timp mai mult si comenzi mai multe.

0 Shares
You May Also Like