Legendele pietrelor semipretioase

0 Shares
0
0
0

Cei care nu sunt initiati in ezoterism si ocultims nu prea stiu asa e multe lucrui despre bijuterii cu cristale. Nu sunt foart putini cei care considera ca fiecare bucata de piatra are si energie si anumite simboluri cu care inmagazineaza si atrage dar si retine energia pozitiva.

Fiecare piatra are propriile sale zodii si putere dar si contextul in care isi fac simtita energia la cotele cele mai inalte. De aceea a aparut si cristaloterapia. De aceea au apartu si volume intregi despre puterile pe care pietrele le au si sunt foarte multe persoane care confirma existenta acestor puteri.

Indiferent ca experimentati situatii limita sau va doriti sa descoperiti iubirea si sa schimbati in bine starea materiala pe care o aveti si sa descoperiti mai multe, cei care cred in energia pe care pietrele o au sunt dispusi sa ne si convinga ca toate acestea sunt mai multe decat legende simple.

Se spune ca ele au si o mare putere de a orienta eneria si de a genera noroc sau bogatie in vietile celui care le poarta. Care sunt legendele pietrelor puternice si care sunt de fapt cele mai des folosite pietre pretioase?

Aventurinul reprezinta o piatra a calatorilor. Aceasta piatra pare a avea si darul de a isi transporta purtatorii spre unele situatii favorabile. E o piatra a viziunii si in general a vizionarilor si asa cum ne spune chiar culoarea sa, o nuanta de verde, este o piatra norocoasa.

Verdele se asociaza de fiecare data cu energii de nestavilit indiferent ca vorbim despre talazurile mai mari sau despre fortele pe care natura le are. Se spune de asemenea despre aventurin ca este si unul din cele mai mari si mai bune talismane in cazul jucatorilor si ca e si cel care aduce prosperitate materiala celor care il poarta atunci cand au nevoie de intuitie.

Jaspul rosu e o piatra de echilibru. Piatra aceasta este rosie precum sangele indragostitilor si legenda sa ne spune ca poate calma chiar si cele mai dure energii.

Atunci cand purtati jasp rosu nu exista nicio stuatie oricat de tensionat ar fi ea care sa isi manifeste asupra voastra tumultul. Puteti sa va regasiti echilibrul si linistea din cele mai dure momente. In plus despre ea se spune ca ajuta si in momentul in care sunteti in cautarea unui drum nou si a independentei.

Agatele negre sunt si ele pietre ale protectiei. In perioadele antice in care calatoriile erau mai anevoioase si mai pline de aventuri iar metodele de transport erau mai nesigure comparativ cu cele din prezent, aceia care calatoreau tineau cu ei si un agat negru.

Se zice ca energia din aceasta piatra are rolul de a genera un mare confort fizic si siguranta si confort mental. Inca din primu moment in care piatra intra in contact cu persoanele care o purtau ea avea rolul de pavaza nevazuta si de nepenetrat indiferent care era drumul pe care mergea calatorul.

Cornalina este piatra pasiunii. Daca simtiti ca nu aveti energie si ca v-a dipastul cheful de viata si tonusul atunci alegeti aceasta piatra.

0 Shares
You May Also Like