La Snick Ambalaje vei putea gasi inclusiv farfurii carton

0 Shares
0
0
0

Poate ca stii deja despre legea care a intrat in vigoare cu privire la plastic. Operatorii economici din industria Horeca si nu numai trebuie sa foloseasca ambalaje din materiale prietenoase cu mediul, ecologice. Asta pentru a se renunta la cat mai mult plastic, un material care s-a dovedit a fi toxic atat pentru sanatate, cat si pentru mediul inconjurator.

Avand in vedere ca poluarea a ajuns la cote alarmante, plasticul este un material care a contribuit in mare masura la acest fapt.

Cat de daunator este plasticul

Stiai ca produsele precum sticlele, tacamurile, betisoarele pentru urechi din plastic fac parte din deseurile care se gasesc pe fundul marilor si oceanelor? Practic aceste produse reprezinta unele dintre cele mai mari grupuri de deseuri gasite in ape.

Aditivii chimici din compozitia lor au efecte negative asupra sanatatii noastre, a animalelor, cat si a mediului inconjurator. Fapt pentru care tot mai multi specialisti au tras un semnal de alarma si au interzis utilizarea lor in Uniunea Europeana.

Printre produsele din plastic au fost interzise paharele, farfuriile, tacamurile, paiele, pungile, recipientele pentru fast-food.

Astfel ca marile lanturi de cafenele, restaurante si fast food-uri au facut un pas important in acest sens si au renuntat la ambalajele de unica folosinta din plastic, optand pentru cele bio. Au cautat astfel furnizori care pun la dispozitie farfurii carton, ambalaje, caserole, paie, pungi, tacamuri si multe altele, toate din materiale mult mai prietenoase cu mediul.

Snick Ambalaje – furnizor de incredere pentru operatorii economici

Snick Ambalaje este unul dintre furnizorii de incredere pentru multi operatori economici din Romania ce vine cu o gama vasta de produse, la preturi accesibile. Din dorinta de a elimina tot mai mult din produsele din plastic daunatoare, s-au axat pe furnizarea unor ambalaje mult mai sanatoase.

Operatorii economici au realizat ca astfel de ambalaje vin si cu alte beneficii cele referitoare la sanatate. Cei care au si serviciul de delivery, au sesizat ca mancarea se pastreaza mult mai bine pana ajunge la client. Aceasta nu se varsa in punga, nu se amesteca si nu se raceste, materialele bio din care sunt realizate caserolele fiind mult mai rezistente si calitative. Acest lucru nu poate fi decat un plus atat pentru ei, cat si pentru clienti.

In plus, ambalajele sunt si mai usor de personalizat cu logo-ul firmei. In pagina snick-ambalaje.com se gasesc multe produse necesare industriei din Horeca si nu numai. Toate acestea pot fi personalizate si achizitionate usor din magazinul online.

Snick Ambalaje vine si cu oferte interesante in acest sens. Pentru cei care vor comanda online de un prag minim, vor primi un discount de 10% pentru fiecare comanda plasata. Mai mult decat atat, comenzile mai mari de 500 de lei – oferta curenta – au transport gratuit in toata tara.

Cei interesati vor putea sa comande gratuit si o sacosa cu mostre pentru a vedea cum arata ambalajele, astfel incat sa poate alege mult mai usor.

Astfel de detalii si multe altele se gasesc si in pagina lor oficiala.

0 Shares
You May Also Like